Ford a început producția noului F-150: vânzările debutează în luna noiembrie

de Paul Cosma
Luni, 21.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Ford F-150 a intrat pe liniile de producție ale uzinei din Dearborn (Michigan), iar constructorul american spune că cel mai bine vândut model din SUA va putea fi comandat începând cu luna noiembrie.

În această vară, Ford a prezentat cea de-a 14-a generație a pick-up-ului F-150, considerat unul dintre simbolurile industriei auto americane.

Ford F-150 este totodată cel mai vândut model din SUA, indiferent de segment, în ultimii 38 de ani.

Producția noii generații F-150 a început în cadrul uzinei Ford din Dearborn (Michigan), iar oficialii companiei susțin că lansarea propriu-zisă pe piață respectă planul inițial.

Vânzările noului Ford F-150 sunt așteptate să înceapă în luna noiembrie 2020, în timp ce versiunea electrică a pick-up-ului ar urma să fie disponibilă din 2022.

Potrivit Ford, costul de întreținere al variantei full-electrice pe întreaga “durată de viață” a mașinii va fi la jumătatea cheltuielilor cu versiunea pe benzină F-150.

Via Reuters

Comentarii (2)

  • netam-nissan
    se fabrica si la Craiova sau trebuie redeschisa uzina de camioane Brasov?
    24 2
  • orice as face, nu reusesc sa trec de consumul de 20-25-30 l/100km benzina.
    Un diesel are infinit mai mult sens pe asa ceva decat benzina. Dar nah .. la 50-60 centi litrul de benzina cam oriunde inafara UE, un consum de 20% se traduce in 11-12 dolari pe suta de km .. cam cat costa rulajul la un logan prin oras.
    Cu asa preturi la benzina, nu-i de mirare ca-i cel mai vandut model din lume.
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru