Ford a oferit un Explorer cățărătorului care a ajuns primul în vârful unui turn de 47 de metri

de Bogdan Mirică
Duminica, 08.08.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a organizat un concurs de cățărare în vârful celui mai înalt turn de acest gen din lume. Primul cățărător care a urcat pe platforma aflată la 47 de metri a primit un Ford Explorer.

Ford continuă să promoveze intens noul Explorer pe piața din Europa, chiar și la un an de la debutul mașinii pe piață. Cea mai nouă „cascadorie” a avut loc în Europa și s-a desfășurat chiar în vârful celui mai înalt turn de cățărare din lume.

Acesta a fost inaugurat în vara acestui an în Lillesand, Norvegia, și are o înălțime de 47 de metri. Din vârful său, acolo unde a fost așezat un Ford Explorer, poate fi văzută strâmtoarea Skagerrak.

Ford a anunțat că va oferi vreme de doi ani un Explorer PHEV cățărătorului care va escalada cel mai repede turnul. Traseul a fost pregătit de un cățărător campion, Martin Mobraten.

Câștigătorul traseului, un tânăr de numai 21 de ani, a avut nevoie de numai 3 minute și 33 de secunde pentru a ajunge pe platforma unde se afla mașina.

via carscoops

Comentarii (2)

  • inexorabil
    Păi şi noi ne căţărăm (şi încă zilnic) în vârful unui morman de probleme existenţiale şi nu primim moca niciun Ford – eventual avem şanse să facem cunoştinţă cu firma Cord.
    2 2
  • andrei
    pai nu se dau premii pt asta :); ala era un concurs, alta mancare de peste.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru