Ford continuă să miroasă a premium: noul Kuga facelift primește și el o versiune Vignale

de Bogdan Mirică
Miercuri, 22.06.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford extinde gama sa de versiuni premium odată cu lansaea noului Kuga Vignale. Modelul se va alătura unor nume deja cunoscute cum sunt Mondeo Vignale, Edge Vignale și S-Max Vignale.

Ford a promis că va extinde gama sa de versiuni premium și se ține de cuvânt. Cel mai nou produs Ford pe care a fost aplicată eticheta Vignale este Kuga facelift, modelul revizuit cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Cu ocazia versiunii Vignale, Ford Kuga primește o culoare de exterior Milano Grigio, combinată cu tonuri ușoare de roz metalic și tușe negre perlate la nivelul pragurilor laterale. Nu lipsește nici grila hexagonală Vignale.

Interiorul vine cu o tapițerie din piele Cashmere și cusături speciale, atât pe scaune cât și pe planșa de bord. Fiecare model va fi finisat manual de oameni special selectați de Ford. Aceștia vor petrece două ore pentru a oferi un aspect strălucitor vopselei de caroserie și vor coase fiecare bucată de tapițerie.

Esential 182 de cai putere oferă cel mai puternic motor pe benzină instalat pe Kuga Vignale.
Pe lângă elementele de personalizare, noul Kuga Vignale le va oferi clienților un tratament preferențial, care presupune un asistent personal, spălarea gratuită a mașinii și chiar posibilitatea de a face rezervări la teatru sau film prin intermediul unui Concierge.

Noul Ford Kuga Vignale va fi disponibil alături de două motoare diesel și două pe benzină.

Cei care preferă unitatea EcoBoost de 1.5 litri vor avea la dispoziție 150 sau 182 de cai, iar cei care vor un TDCi de 2.0 litri vor fi răsplătiți cu 150 și 180 de cai putere. Cele mai puternice alternative diesel și benzină vor putea fi echipate și cu tracțiune integrală, dar și cu transmisia automată Powershift.

Noul Kuga Vignale se adaugă unei game în continuă creștere, care mai include Mondeo, deja aflat la vânzare, și noile S-Max și Edge, prezentate în premieă tot la Geneva, și așteptate să debuteze în cursul acestui an.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru