Ford deschide lista de comenzi pentru Mustang Mach-E GT în 28 aprilie

de Alexandru Monenciu
Vineri, 23.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, constructorul american de automobile va deschide lista de comenzi pentru versiunea GT a lui Mustang Mach-E în 28 aprilie.

Ford a lansat modelul Mustang Mach-E la finalul anului 2019 și la câteva luni a anunțat că SUV-ul cu zero emisii va fi disponibil și într-o versiune GT.

Aceasta propune două unități electrice, capabile de 465 CP și 813 Nm cuplu. În aceste condiții, mașina echipată cu tracțiune integrală atinge 100 de km/h în aproximativ 3.7 secunde, iar viteza maximă este de 200 km/h.

Din pachet mai face parte și un acumulator de 98.8 kWh. Autonomia electrică, anunțată de producător, este de 378 de kilometri.

Potrivit celor mai recente informații, Ford va deschide lista de comenzi pentru noul Mustang Mach-E GT în 28 aprilie. Un e-mail, care cuprinde inclusiv lista de prețuri, a fost deja trimis reprezentanțelor constructorului american de automobile.

Clienții care vor un Mustang Mach-E și mai performant, pot opta pentru versiunea Mustang Mach-E GT Performance Edition. Lansată la finalul anului trecut, aceasta dispune de 487 CP și 860 Nm cuplu.

via Carscoops

Comentarii (5)

  • Seriff
    Penibil, sa iti iei mustang electric e ca si cum ai bea bere cu gust de capsuni.
    Bine, pentru epilatii de pe trotineta pare masina ideala pe care sa o parcheze in fata salonului de manichiura.
    15 7
  • Edikkk
    Bravo măi Ford
    4 14
  • netam-nissan
    dle Edikkk, cu respect vă anunț că musai trebuie să ne spuneți cui v-ați adresat (ca să nu exagerez că v-ați tras de șireturi) - lu Henry Ford I, Ford II sau regizorului John Ford ?

    mie nu-mi pasă, dar azi-dimineață am avut o pierdere de conștiință (sic) după o bușeală cu stivuitorul în zidul Carfur și câteva minute petrecute pe lumea ailaltă am fost martor la păruiala dintre spiritele celor trei, în astral adică.
    17 3
  • The Ford Motor Company
    Thank you very much, Mr. Edikk!
    10 2
  • mircea badea
    vere, au facut mizerie de suv si din mustang?!!
    8 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru