Ford Explorer facelift debutează în China cu display central de 27 de inch

de Alexandru Monenciu
Joi, 04.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Versiunea îmbunătățită a lui Ford Explorer a debutat oficial în China. Producătorul american a pregătit o serie de noutăți de design, iar în interior și-a făcut apariția un display central de 27 de inch.

A șasea generație Ford Explorer a debutat în 2019. Acum, SUV-ul american a primit un facelift major în China, unul care aduce o serie de noutăți de design, atât la exterior, dar mai ales la interior.

Pentru început, Explorer facelift propune o grilă frontală mai mare, prize de aer revizuite, faruri LED noi, unite de o bandă LED, iar numele modelului este scris pe capotă.

În spate avem stopuri LED noi, unite la rândul lor de o bandă cromată și spoilerul a fost redesenat. În urma tuturor modificărilor, lungimea mașinii a crescut la 5.063 de milimetri.

La interior, pasagerii vor regăsi un bord nou. În centrul său se află un display de 27 de inch, disponibil în standard. Nu lipsește instrumentarul de bord digital, cu ecran de 12.3 inch, Head-up Display, sistem audio B&O, climatizare pe 3 zone și tehnologie care permite un condus autonom de nivel 2+.

În China, Ford Explorer facelift păstrează motorul de 2.3 litri EcoBoost care dezvoltă 276 de cai putere și 425 Nm.

Din pachet mai face parte o transmisie automată cu 10 rapoarte care livrează puterea punții spate. Este disponibilă și o variantă cu sistem de tracțiune integrală.

Lansarea pe piață este programată pentru lunile următoare. Nu se știe dacă aceste noutăți vor fi preluate și de celelalte versiuni, inclusiv de cea comercializată în Europa.

via Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru