Ford Focus WTCC Limited Edition, o versiune specială a compactei

de Sebastian Toma
Marti, 20.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O echipă care aleargă în WTCC cu Ford Focus a dezvoltat o versiune sport a compactei americane. Aceasta se numeşte WTCC Limited Edition şi dezvoltă 202 CP.

Ford Focus a primit o ediţie specială WTCC din partea unei echipe care concurează alături de Ford în acest campionat. Mai precis, cei de la Arena au preluat un Focus Zetec S pe care l-au decorat într-un mod diferit, pentru a sublinia caracterul sportiv al modelului şi legăturile sale cu motorsportul. Versiunea Zetec S a lui Focus, comercializată pe unele pieţe cu acest nume, este echipată în standard cu un motor 1.6 EcoBoost de 180 CP, care îi asigură un sprint 0-100 km/h în 7.9 secunde şi o viteză maximă de 222 km/h. Această versiune de echipare vine în standard cu un pachet aerodinamic, jante din aliaj de 17 inch, suspensie sport, pedale sport, buton de pornire Ford Power şi stopuri cu LED.

În raport cu versiunea standard, ediţia specială WTCC a lui Ford Focus vine cu un exterior "Frost White", dungi longitudinale albastre inspirate din modelul de competiţie. Exteriorul este completat cu un set de geamuri spate fumurii, un sistem de evacuare sport din oţel inoxidabil, jante Rimstock Pro Race de 18 inch, echipate cu anvelope Yokohama Advan Sport.

Pe lângă acestea, interiorul prezintă ornamente din fibră de carbon, covoraşe speciale şi un set de ornamente pentru partea interioară a pragurilor.

Motorizarea EcoBoost de 1.6 litri primeşte pachetul de accesorii Mountune MP200, care urcă puterea maximă la 202 CP şi cuplul maxim la 320 Nm. Versiunea WTCC Limited Edition a lui Ford Focus va fi oferită pe toate pieţele pe care este oferit acest model, spun cei de la Arena. Pentru moment, oficialii Ford nu au anunţat preţurile acestei versiuni speciale.

Via Worldcarfans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru