Ford Kuga facelift: ipoteze de design, create pe baza fotografiilor spion

de Tiberiu Safta
Duminica, 28.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O publicație auto din Rusia a lansat câteva imagini prelucrate digital cu designul pe care ar putea să-l adopte viitorul Ford Kuga facelift. Imaginile au fost create pe baza unor fotografii spion cu mașina parțial camuflată.

A treia generație Ford Kuga a fost lansată în 2019 și va primi un facelift, fie la finalul acestui an, fie la începutul lui 2022. Ford nu a oferit nicio informație oficială despre acest model, însă noul Kuga parțial camuflat a putut fi văzut pe străzile din SUA, acolo unde crossover-ul este vândut sub numele Escape.

O publicație auto din Rusia, numită Kolesa.ru, a realizat câteva imagini prelucrate digital cu potențialele schimbări de design ale noului Kuga facelift. Atât în fotografiile spion, cât și în aceste imagini neoficiale se poate observa o grilă nouă cu sigla Ford plasată central. Farurile par a fi redesenate și au un aspect mai îngust față de cele de pe modelul actual.

Mai mult, în bara față ar putea să fie montate guri de aerisire noi, precum și o grilă secundară în formă de trapez cu elemente de design noi.

Din imaginile prelucrate, partea din spate ar avea schimbări minore la stopuri și în partea de jos a barei spate. Stopurile vor avea un aspect transparent față de modelul curent, iar terminațiile din bara de protecție vor fi redesenate pentru a include un difuzor de aer și elementele cromate ale eșapamentului.

De menționat este faptul că aceste imagini presupun înfățișarea lui Kuga în echiparea de top Vignale.

Motorizările viitorului Kuga facelift ar putea să rămână aceleași ca și până acum. Actualul Kuga este disponibil cu trei motorizări pe benzină. Propulsorul de bază este cel de 1.5 litri EcoBoost, iar celelalte două motoare sunt oferite cu sistem hybrid, respectiv plug-in hybrid (2.0 EcoBoost și un motor de 2.5 litri pentru versiunea PHEV). De asemenea, este disponibilă și motorizarea diesel 2.0 EcoBlue, motor care nu se regăsește pe modelul Escape, destinat pieței auto din America de Nord.

via Motor1

Surse Foto: Motor1.com, Kolesa.ru

Comentarii (1)

  • Edikkk
    Diesel.... Europa da, America nu

    Mda

    Americanii mai bogaţi, se respectă
    6 31

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru