Ford livrează o flotă de 100 de unități Puma în România: mașinile au fost cumpărate de proprietarului brandului QFort

de Daniel Popescu, Foto: Ford
Luni, 29.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a anunțat că va livra în acest an o flotă de 100 de unități Puma pentru compania locală Casa Noastră, care deține brandul de ferestre QFort.

Ford Puma, noul model produs de constructorul american la uzina de la Craiova, se bucură deja de succes pe piața europeană și a depășit încă din luna martie vânzările celuilalt model realizat în țara noastră, Ford Ecosport.

Cea mai mare parte a vânzărilor este realizată pe piețele vest-europene, însă Ford a anunțat acum că a încheiat un contract pentru livrarea a 100 de unități Puma în România.

Cumpărătorul este compania locală Casa Noastră, care deține brandul de ferestre QFort, iar primele 20 de unități au fost deja livrate. Celelalte 80 de unități urmează să fie livrate până la sfârșitul acestui an.

"Ne bucurăm să vedem că, în această perioadă plină de provocări, o firmă românească susține industria auto locală. Sperăm ca acest demers să creeze un precedent, astfel încât și alte companii să achiziționeze modelele Ford produse în România", a declarat Cristian Prichea, directorul general al Ford România.

Oficialii Casa Noastră susțin că au decis să cumpere o flotă de Ford Puma cu scopul de a susține industria auto din România, în contextul în care producția locală este în scădere din cauza pandemiei de coronavirus.

"Era necesar să schimbăm flota de mașini, așa că ne-am decis să susținem producția auto locală și să mizăm pe noul model construit la fabrica Ford din Craiova, Ford Puma – o super mașină! Recomandăm și altor companii să facă același lucru", a precizat Ștefan Cherciu, președintele Casa Noastră.

Producția SUV-ul Ford Puma la uzina din Craiova a început în octombrie 2019.

Via Ford

Comentarii (9)

  • treburi...
    intre olteni :)) sau altfel spus, un gest de patriotism local.

    nu ca ar fi ceva rau, dar pt firme, puma e o masina nepractica, mult mai adecvata pt flote e dusterul, ceea ce se si observa cu ochiul liber pe strazi. iar in caz de eventuale escapade in off road nici nu incape termen de comparatie
    9 7
  • ACE - Craiova
    Modelul FORD Puma se preteaza excelent pentru ceea ce face firma Qfort!!!

    Pana acum utilizau cu predilectie TOYOTA Corolla pentru unii angajati.

    RESPECT QFORT!!!
    23 1
  • @treburi... și cam ce ar cauta aceste firme cu Puma in Off road?... firma asta dorește deplasarea din punctul a in punctul b fără a trece prin Off road... altfel este clar ca lumina zilei ca își luau duster!!!
    12 3
  • trebuiau sa cumpere masini electrice, sa scada si poluarea, din patirotism.
    5 10
  • @tng... fabricate de cine in România?
    10 0
  • Respect QFort !!!
    8 0
  • Daca firma vrea si un automobil 4x4, cu garda la sol de 19 cm si un consum de combustibil decent, poate sa cumpere si celalalt model Ford produs in Romania - Ecosport.
    9 3
  • X reprezinta cu mandrie romanul tipic "care a auzit" ca Ecosport e 4x4. Vorba aia : sare netul pe tine dar tu nu stii ce sa faci cu el.
    6 6
  • Asa cum spunea cineva mai devreme QFort inlocuieste flota de Corolla (ajunse la final de plan de utilizare) cu Puma Hybrid. Nu este vorba de offroad, ca nu contracteaza lucrari prin munti si vai.....
    Au si vehicule utilitare, dar asta este alta poveste
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru