Ford Mustang ar putea deveni cel mai bun prieten al bicicliștilor: inginerii au patentat un suport retractabil pentru biciclete

de Bogdan Mirică
Vineri, 14.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O schiță publicată recent ne arată că Ford lucrează la un suport retractabil pentru biciclete. Acesta este atașat unui Ford Mustang, anticipând astfel un posibil opțional dedicat celor care iubesc și muscle-car-ul dar și ieșirile în natură cu bicicleta.

Dincolo de capacitățile sale sportive, Ford Mustang este și o mașină simbol, cu care oamenii vor să se afișeze și pe care vor să o includă cât mai mult în viața lor. Inclusiv în activitățile pe care le desfășoară.

Și cum mulți dintre clienți iubesc ieșirile în natură cu bicicletele, Ford s-a gândit să le ușureze viața celor care au un Mustang și suferă de fiecare dată când trebuie să monteze un suport de biciclete.

Inginerii au reușit să patenteze un suport creat special pentru a fi montat pe modelele Ovalului Albastru. Nu se fac referiri la modelele pe care va putea fi aplicat, dar schița în care este detaliat are drept cobai un Mustang. Ford susține că sistemul va permite implicit accesarea portbagajului.

Nu există detalii despre data de lansare a acestui sistem și nici dacă el a primit undă verde din partea oficialilor.

În prezent, Opel oferă un suport similar în lista sa de opționale pentru, însă, spre deosebire de cel patentat de Ford, acesta este retractabil.

În cazul lui Mustang, acesta va trebui montat de fiecare dată când șoferul plănuiește o plimbare cu bicicleta.

Comentarii (5)

  • scamel
    iar exagerezi. daca avea airbaguri pe masca si capota era altceva.
    1 1
  • dusmanu'
    Pai daca trebuie montat manual, SIGUR NU e cel mai bun prieten al biciclistilor. E Opel, in acest caz.
    1 0
  • AM iar straluciti prin ambiguitate. in titlu si in poza e retractabil dar la ultimul paragraf scrie ca trebuie montat de fiecare data.
    bravo nene iancule!
    2 0
  • Octavian
    Ideea e buna dar referitor la Mustang mai bine s-ar concentra asupra sigurantei. Am vazut ca sta prost la testele de siguranta.
    0 0
  • Cum e, până la urmă? Retractabil sau fix/demontabil?
    Ca de obicei, Mirică nu se dezminte. Probabil, respectul față de cititori este egal cu atenția pe care și-o acordă lui însuși.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru