Ford Mustang GT: ediție specială pentru Festivalul de la Goodwood în memoria aviatorilor americanilor din al Doilea Război Mondial

de Daniel Popescu
Vineri, 29.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford Mustang GT va primi o ediție specială cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood din luna iulie care va fi dedicată aviatorilor americanilor care au luptat pentru aviația britanică în al Doilea Război Mondial.

Ford a anunțat vineri că va lansa o ediție specială pentru Mustang GT cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood, care în acest an se va desfășura în perioada 12-15 iulie.

Ediția specială va purta numele Eagle Squadron Mustang GT, o referință directă la escadrilă de avioane a forțelor aeriene britanice. De altfel, ediția specială Eagle Squadron Mustang GT va fi dedicată aviatorilor americani care au luptat pentru forțele aeriene britanice în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și are logo-ul RAF (Royal Air Forces) pe capotă.

Modelul unicat va fi pilotat de Vaughn Gittin Jr. în 12 iulie pe celebrul traseu de la Goodwood, iar ulterior va rămâne expus până la finalul eenimentului.

Ford Eagle Squadron Mustang GT este echipat cu un motor pe benzină V8 cu capacitatea de 5.0 litri care generează 710 cai putere și beneficiază de un pachet de suspensii Tactical Performance.

După eveniment, ediția specială va ajunge în Statele Unite la evenimentul AirVenture care atrage anual peste 500.000 de entuziaști ai industriei aeriene.

Cu această ocazie, Eagle Squadron Mustang G va fi scos la o licitație publică.

Via Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru