Ford nu se mulțumește doar cu un SUV electric: Kuga va primi versiune plug-in hybrid în 2020 sub brandul Energi

de Daniel Popescu
Miercuri, 10.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford Kuga Energi va fi versiunea plug-in hybrid a SUV-ului american și va fi lansată pe piață în 2020, simultan cu noul SUV electric cu autonomie de 480 de kilometri.

Ford a anunțat încă de anul trecut că își propune să lanseze 13 versiuni electrificate pentru modele din gamă până în 2020, iar ultimul înscris pe lista de așteptare este SUV-ul Kuga.

Potrivit unor informații citate de britanicii de la Autocar, Ford Kuga va avea o versiune plug-in hybrid începând din anul 2020, iar aceasta va fi comercializată sub brandul Energi. De altfel, acest brand a mai fost utilizat în trecut de Ford și pentru o varianta hibridă a lui C-Max.

În același timp, Ford va lansa versiuni plug-in hybrid și pentru SUV-ul Explorer, care are o disponibilitate redusă în Europa, dar și pentru utilitara Transit.

Anterior, Ford a confirmat că va lansa în 2020 un model electric complet nou sub forma unui SUV de mici dimensiuni care va avea o autonomie maximă de circa 480 de kilometri. În plus, constructorul american pregătește versiuni hibride și pentru F-150, cel mai bine vândut model din lume, care va fi disponibilă doar în Statele Unite și câteva piețe din Orientul Mijlociu.

Nu în ultimul rând, și celebrul Mustang va avea parte de o versiune ecologică, însă cel mai probabil aceasta va debuta în Europaceva mai târziu decât în State.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru