Ford prezintă noua versiune off-road Transit Trail: motor V6 de 314 CP

de Tiberiu Safta
Joi, 03.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a publicat imagini oficiale cu noul Transit Trail, o versiune off-road a utilitarei pentru piața din America de Nord. Noul model este propulsat de un motor V6 de 314 cai putere și prezintă o serie de modificări speciale.

Constructorul american a lansat o versiune off-road pentru Transit, numită Trail. Noul model este disponibil, pentru moment, doar pe piața din America de Nord și prezintă o serie de noutăți și modificări exclusive.

Noul Transit Trail primește o gardă la sol mai înaltă cu 89 de milimetri față de un Transit standard, iar punțile sunt mai late cu 70 de milimetri. Caroseria primește mai multe elemente de protecție suplimentară, precum un scut montat sub bara față și alte elemente de protecție pentru aripi și în zonele laterale.

Noul model este disponibil în 3 variante de caroserie, cu plafon înalt și mediu și cu o caroserie extinsă. Indiferent de configurația aleasă, Transit Trail vine echipat cu jante negre de 16 inch încălțate în anvelope de teren Goodyear de 30.5 inch.

Sub capotă, Transit Trail primește un motor V6 de 3.5 litri, twin-turbo, care dezvoltă 314 cai putere și 543 Nm. Propulsorul este cuplat la o cutie de viteze automată cu 10 trepte, iar puterea este transmisă către toate roțile.

Noul model vine echipat cu un ecran de 12 inch pentru sistemul multimedia Sync 4 și cu 5 moduri de condus: Normal, Eco, Mud/Ruts pentru noroi, Tow/Haul pentru tractare și Slippery pentru alte suprafețe alunecoase.

Cabina noului model este prevăzută și cu puncte de montare pentru dulapuri sau chiar paturi. Pachetul opțional Uplifter Package adaugă proiectoare la exterior, o consolă centrală mai mare, un panou de siguranțe auxiliar, două baterii și un ventilator montat pe acoperiș.

Modelul mai vine echipat în dotarea standard cu o cheie inteligentă, cruise control adaptiv și un sistem de monitorizare a unghiului mort.

Noul Ford Transit Trail este disponibil doar pe piața nord-americană. Prețul de pornire este echivalentul a 67.600 de euro.

via Ford

Comentarii (1)

  • Ali electricul
    Pai si nu e electrica! De ce?
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru