Ford prezintă noul Bronco Everglades: poate traversa prin apă adâncă de aproape un metru

de Alexandru Monenciu
Joi, 10.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a publicat primele imagini și informații despre noul Bronco Everglades. Off-road-erul a primit o serie de îmbunătățiri care îl fac și mai capabil pe teren accidentat. Lista de comenzi va fi deschisă în luna martie.

După o pauză de 25 de ani, celebrul Bronco a revenit în portofoliul Ford, mai pregătit ca oricând să atace orice obstacol îi iese în cale pe teren accidentat. Dacă în urmă cu puțin timp am făcut cunoștință cu versiunea de performanță Bronco Raptor, acum Ford prezintă o nouă variantă Bronco.

Este vorba despre Bronco Everglades. Off-road-erul propune mai multe accesorii oferite în standard, inclusiv un așa numit "snorkel". Totodată, prizele de răcire ale transmisiei și ale cutiei de transfer au fost repoziționate, astfel că noul Bronco Everglades poate traversa vaduri cu o adâncime de până la 924 milimetri (față de cei 851 mm ai unui Bronco standard).

Pachetul mai include un spoiler frontal foarte rezistent, de la Ford Performance, și un troliu Zeon 10-S Warn, cu o capacitate de 4.5 tone și cablu sintetic cu o lungime de 30 de metri. Nu lipsesc alte câteva elemente de protecție, pe care le regăsim și pe versiunile Black Diamond și Badlands.

Din punct de vedere estetic, Ford Bronco Everglades are aripi noi, grafică specială și grilă frontală în culoarea Gri Carbonized.

Clienții pot opta și pentru pachetul Sasquatch. Paleta de nuanțe exterioare include 5 nuanțe: Desert Sand, Verde Eruption, Area 51, Negru Shadow și Gri Cactus.

În interior regăsim o serie de materiale, inclusiv tapițeria, care pot fi curățate mai ușor după o sesiune de off-road.

Bronco Everglades este oferit exclusiv cu motorul de 2.3 litri EcoBoost, care dezvoltă 304 CP și 440 Nm cuplu. Unitatea pe benzină vine alături de o transmisie automată cu 10 rapoarte.

Așa cum spuneam, lista de comenzi va fi deschisă în luna martie.

Comentarii (1)

  • Benzina,300 cai,taman buna s-o scot pe Greta la un Cico-n oras cu ea.Arata binisor masina,mai putin interiorul care mi-a adus aminte de cinematograful Patria cu ecranul ala imens lipit in bord.
    8 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru