OFICIAL: Ford Puma ST oferă o motorizare nouă: 1.0 litri, cu 170 de cai putere

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 08.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit unor informații apărute pe site-ul Ford din Grecia, modelul Puma ST ar putea fi configurat alături de o motorizare de 1.0 litri, mild-hybrid, și o transmisie automată cu 7 rapoarte.

UPDATE: Americanii de la Ford tocmai au publicat primele imagini și informații oficiale despre noua motorizare oferită de modelul Puma ST. Unitatea de 1.0 litri mild-hybrid dezvoltă 170 CP și 248 Nm cuplu, suficient pentru a atinge 100 de km/h în 7.4 secunde.

Din punct de vedere al designului, noul Ford Puma ST Powershift introduce o nuanță exterioară nouă, denumită Albastru Azura. Plafonul poate fi comandat în nuanța negru lucios, iar jantele de 19 inch au un finisaj Magnetite.

Lista de comenzi pentru noua versiune a lui Ford Puma ST va fi deschisă în luna aprilie.

...

Constructorul american de automobile a lansat modelul Puma ST în urmă cu 3 ani. SUV-ul este disponibil cu un motor de 1.5 litri, care dezvoltă 200 de cai putere, și o transmisie manuală cu 6 trepte.

Din câte se pare, Puma ST ar fi primit o nouă motorizare. Cel puțin asta reiese din informațiile apărute pe site-ul Ford Grecia.

Este vorba despre un propulsor de 1.0 litri mild-hybrid, care dezvoltă 170 de cai putere.

Totodată, unitatea respectiva vine în compania unei transmisii automate Powershift cu 7 trepte și dublu-ambreiaj. Din păcate, specificațiile tehnice nu au fost dezvăluite.

Agregatul respectiv a fost disponibil pentru Puma încă din 2019, iar cutia de viteze automată a fost introdusă pentru acest model în 2021.

Ford Puma va primi un facelift în 2024 și va fi disponibil inclusiv în versiune cu zero emisii.

via Carscoops

Comentarii (1)

  • Adrian
    170 cp in atelier, inainte de a fi pus pe masina.
    7 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru