Puma ST

Miercuri, 08 Martie 2023 | Industrie

OFICIAL: Ford Puma ST oferă o motorizare nouă: 1.0 litri, cu 170 de cai putere

Potrivit unor informații apărute pe site-ul Ford din Grecia, modelul Puma ST ar putea fi configurat alături de o motorizare de 1.0 litri, mild-hybrid, și o transmisie automată cu 7 rapoarte.
Joi, 18 Februarie 2021 | General

Șeful Ford: Mi-aș dori ca Puma ST să fie lansat în America de Nord

Jim Farley, CEO-ul Ford, a declarat într-o postare pe Twitter că și-ar dori ca noul Puma ST, mașină asamblată la uzina din Craiova, să fie lansat și pe piața din America de Nord.
Marti, 03 Noiembrie 2020 | Intern

Prețuri Ford Puma ST în România: SUV-ul de performanță pornește de la peste 29.000 de euro

Ford Puma ST poate fi comandat și pe piața din România, SUV-ul gamei Ford Performance fiind disponibil începând de la 29.250 de euro. Modelul produs la uzina din Craiova este echipat cu un motor de 1.5 litri cu 200 CP și 320 Nm.
Joi, 24 Septembrie 2020 | Modele noi

Noul Ford Puma ST este aici: primul model Ford Performance produs în România are motor EcoBoost de 1.5 litri ce dezvoltă 200 CP și o cutie manuală cu 6 trepte

Ford a prezentat oficial noul Puma ST, primul model Ford Performance produs în România, dar și în Europa. Ford Puma ST beneficiază de un motor EcoBoost de 1.5 litri ce dezvoltă 200 de cai putere, o cutie manuală cu 6 trepte și are nevoie de 6.7 secunde pentru repriza 0-100 km/h.
Miercuri, 05 August 2020 | Modele noi

Încă un teaser pentru Ford Puma ST: versiunea de performanță va fi prezentată în 24 septembrie

Ford a publicat un nou teaser pentru Puma ST, versiunea de performanță a SUV-ului Puma. Modelul va fi prezentat oficial în 24 septembrie și va fi produs la Craiova.
Miercuri, 22 Iulie 2020 | Intern

Uzina Ford de la Craiova va avea o nouă linie de presaj: mai multe componente vor fi produse local în loc să fie importate din Europa

Ford va investi 30 de milioane de dolari într-o nouă linie de presaj la uzina de la Craiova, care va produce astfel local mai multe componente auto. Uzina a revenit în iulie la programul în trei schimburi.
Vineri, 29 Mai 2020 | Modele noi

Video. Prototipurile viitorului Ford Puma ST, surprinse pe Nurburgring: versiunea de performanță a SUV-ului produs la Craiova debutează în acest an

Prototipurile viitorului Ford Puma ST au fost spionate în timpul testelor de pe circuitul de la Nurburgring. Versiunea de performanță a SUV-ului american va fi prezentată în acest an, iar conform surselor, aceasta va fi echipată cu motorul de 1.5 litri de 200 CP.
Sambata, 02 Mai 2020 | Modele noi

Primul teaser pentru Ford Puma ST: versiunea de performanță a SUV-ului produs la Craiova apare în 2020

Ford a publicat un teaser video pentru Puma ST, versiunea de performanță a SUV-ului produs la Craiova, care va fi prezentată în acest an și care ar putea împrumuta motorul de 200 de cai putere de la Fiesta ST.
Sambata, 09 Noiembrie 2019 | Modele noi

Ford Puma ar putea primi o versiune de performanță: SUV-ul va împrumuta motorul de 200 CP disponibil pe Fiesta ST

Ford Puma ar putea primi o variantă de performanță ST. Conform surselor, SUV-ul produs la uzina din România va fi echipat cu motorul de 1.5 litri de 200 CP disponibil în prezent pe Hot Hatch-ul Fiesta ST.
Vineri, 26 Iulie 2019 | Modele noi

Ford Puma ar putea primi o versiune ST: "Este o opțiune bună pentru extinderea gamei ST"

Ford analizează oportunitatea de a dezvolta o versiune ST pentru noul SUV Puma care va fi produs la Craiova. În cazul în care lansarea va fi aprobată, noul model va prelua motorul de 1.5 litri și 200 CP de pe Fiesta ST.

Tag-uri similare

Ford, Ford Puma, Puma, Ford Puma ST, Puma ST
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru