Prețuri Ford Puma ST în România: SUV-ul de performanță pornește de la peste 29.000 de euro

de Cornel Șocariciu
Marti, 03.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford Puma ST poate fi comandat și pe piața din România, SUV-ul gamei Ford Performance fiind disponibil începând de la 29.250 de euro. Modelul produs la uzina din Craiova este echipat cu un motor de 1.5 litri cu 200 CP și 320 Nm.

La finalul lunii septembrie, Ford a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Puma ST, versiunea de performanță a SUV-ului de clasă mică. Noul Puma ST a marcat o premieră pentru constructorul american și pentru industria auto locală, fiind primul model al gamei Ford Performance produs în România, dar și în Europa.

Acum, Ford a publicat lista de prețuri a noului Puma ST pentru piața din România, iar versiunea de bază a SUV-ului de performanță va avea un preț de pornire de 29.250 de euro.

Standard, Ford Puma ST va fi echipat cu motorul EcoBoost de 1.5 litri cu trei cilindri capabil să dezvolte 200 de cai putere și 320 Nm. Resursele propulsorului pe benzină vor fi gestionate exclusiv de o transmisie manuală cu șase trepte, iar accelerația de la 0 la 100 km/h va avea loc în 6.7 secunde.

LISTĂ DE PREȚURI NOUL Ford Puma ST
MOTORIZĂRI NIVEL DE ECHIPARE
(Preț în Euro, TVA inclus)
MOTOR PUTERE
(CP)
TRANSMISIE ST ST2
1.5 litri benzină
3 cilindri
200 Man6 29.250 32.250

Pe piața din România, Puma ST va fi disponibil în două variante de echipare: ST și ST2.

Versiunea de bază propune, printre altele, următoarele echipamente: volan îmbrăcat în piele perforată, schimbător de viteze cu design ST, scane față Recaro, tapițerie mixtă cu accesorii îmbrăcate în piele, sistem de infotainment SYNC 3 cu ecran central tactil cu diagonala de 8 inch, suspensie ST, parbriz încălzit, aer condiționat cu reglare manuală, buton pentru pornirea motorului, senzori de parcare față și spate, scaune față încălzite, jante din aliaj cu diametrul de 19 inch, pachet exterior ST, oglinzi reglabile electric, încălzite și pliabile electric, sistem de evacuare cu două terminații și plafon de culoare neagră.

Noua nuanță de caroserie Mean Green este disponibilă opțional pentru 1.250 de euro. Tot pe lista de echipamente opționale, Ford introduce două pachete speciale.

Pachetul de performanță (1.000 de euro) include diferențialul cu alunecare limitată Quaife, sistemul Launch Control și un indicator pentru schimbarea treptelor de viteză.

Pachetul de asistență (1.400 de euro) include următoarele: sistem de asistență pre coliziune (cameră video și radar), sistem pentru monitorizarea unghiului mort cu funcții Cross Traffic Alert și Active Braking, pilot automat inteligent adaptiv cu funcție Evasive Steering, sistem de asistență la parcare și cameră video pentru mersul cu spatele.

Comentarii (14)

  • Danuț Alin Niță
    Bravo Ford , este cea ce trebuie motoare de 200cp !!!!!!
    18 16
  • George
    Atat de multi bani si doar o cutie manuala, pe bune ford!?
    11 29
  • Impresionant ca respecta norma de poluare chiar daca e manuala(din pacate altii d'aia au renuntat la manuale)1.500cmc,200cai si 320nm,bravo,Ford!
    26 11
  • netam-nissan
    v-am zis ca va fi sub treijdemii, dar tot imi pare ca nuca-n perete sportu cuplat cu papainoagele.
    fiesta ST ramine gazda naturala pt 200 cp si-n plus e mai ieftina dar deh nu-i felina caracaleana.
    23 6
  • ma asteptam sa apara si tabelul cu concurenta, dar heeey: nu exista concurenta la acest model. juke are doar motor de 1.0, captur si 2008 merg spre hybrid si electric, iar restul priveste de la inaltimea motoarelor de sub 150 cai .
    dar da, fiesta ramane sportiva familiei mici ford. si da, doar cu manuala
    19 6
  • La banii ăștia iau x5, x6 de 381 cp sau x3 de 313 cp si 10000 euro rest. Toate sunt mașini care surclasează orice model ford! 20000 euro as da pe puma st, mai mult nu.
    6 38
  • Cam maricel pretul pt ce ofera. Hai ca as fi inghitit interiorul de autoutilitara, daca performantele erau ceva mai bune, dar nici aici n-avem noroc. Pacat. 25000 ar fi fost un pret corect.
    13 13
  • netam-nissan
    pai chiar 25 de mii va fi pretul maxim al halatului negociat la fata locului dle Liviu.
    la vestici e spre 35 de mii st-felina bazica dar tot are succes.
    doar nu are concurent cum bine zice dl someone, poate kona-N cind o aparea eventual si cu 4wd cu 204 cp.
    21 5
  • @netam-nissan Stai linistit ca la pretul ala o iei cheala, dar ma indoiesc ca da Ford asemenea discount. Cu niste optiuni decente ajungi pe la 33-34 mii si iti mai da discount de 3000.

    Kia XCeed poate fi considerata concurenta. Cai la fel, la cuplu sta un pic mai prost. Pret mult mai bun. Bonus nu ai interior de autoutilitara (in afara de scaunele Recaro, care arata destul de bine).
    7 14
  • Andrei
    Imi plac jantele si motorul, in rest nu prea sunt motive de lauda, iar interiorul este deprimant si urat. Sunt sigur ca se va conduce foarte bine, pentru ca Ford stie sa faca sasiuri si directii bune. De vazut si preturile finale, nu prostia asta cu preturile de lista, dar tot Fiesta ST ar fi alegerea logica.
    9 8
  • E la fel de fiabil ca 1.6 ecoboost?
    16 3
  • 29000 pret de lista, dupa discount, undeva la 22500. Asta e politica fordului, sa te atraga cu discount-uri.
    13 7
  • 10 000 cilindrul de motocicleta de 500 cmc...Prefer un RAV 4 hibrid sau benzina,o Kona,,,Ca oricum nu avem sesele pentru sportivitate.
    10 11
  • @joe mor cand aud pe cate unul ca zice ca n-avem sosele pt sportivitate. Sportivitate poti sa ai doar pe autostrazi, sau cum? Pe un drum de munte nu se poate folosi? Sau sa depasesti pe un DN? Sau in oras sa accelerezi mai repede pana la 60-70 pe ora?
    9 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru