Ford Performance

Marti, 22 Februarie 2022 | Modele noi

Noua generație Ford Ranger Raptor: V6 twin-turbo, pe benzină, 288 CP și diferențiale blocabile

Noua generație Ford Ranger Raptor a debutat oficial cu un motor V6 twin-turbo, pe benzină, 288 CP și două diferențiale blocabile. În România, lista de comenzi va fi deschisă la jumătatea lunii martie.
Marti, 03 Noiembrie 2020 | Intern

Prețuri Ford Puma ST în România: SUV-ul de performanță pornește de la peste 29.000 de euro

Ford Puma ST poate fi comandat și pe piața din România, SUV-ul gamei Ford Performance fiind disponibil începând de la 29.250 de euro. Modelul produs la uzina din Craiova este echipat cu un motor de 1.5 litri cu 200 CP și 320 Nm.
Joi, 24 Septembrie 2020 | Modele noi

Noul Ford Puma ST este aici: primul model Ford Performance produs în România are motor EcoBoost de 1.5 litri ce dezvoltă 200 CP și o cutie manuală cu 6 trepte

Ford a prezentat oficial noul Puma ST, primul model Ford Performance produs în România, dar și în Europa. Ford Puma ST beneficiază de un motor EcoBoost de 1.5 litri ce dezvoltă 200 de cai putere, o cutie manuală cu 6 trepte și are nevoie de 6.7 secunde pentru repriza 0-100 km/h.
Vineri, 11 August 2017 | General

Ford lansează o provocare pentru fanii jocului Forza Motorsport: „Sunteți suficienți de rapizi pentru a bate un Focus RS pe circuit?”

Ford vrea să vadă dacă fanii săi care joacă Forza Motorsport sunt suficienți de rapizi pentru a ține pasul cu un Focus RS pe circuitul de la Spa. Vor fi organizate curse în paralel pentru a vedea dacă mașina din joc poate ține pasul cu cea reală.
Marti, 12 Ianuarie 2016 | Detroit 2016 Live

Americanii visează la curse prin deșert cu noul Ford F-150 Raptor SuperCrew

Când se plictisesc, americanii mai lansează un pick-up nebun. De acestă dată vorbim despre Ford F-150 Raptor SuperCrew, un pick-up de peste 400 de cai putere cu poftă de teren accidentat.
Luni, 09 Martie 2015 | Modele noi

Ford GT va avea prețul unui Lamborghini Aventador, iar producția va fi extrem de limitată

Ford are așteptări mari de la viitoarea versiune de serie a supercarului GT. Americanii vor să ofere un model exclusivist, cu o producție limitată și un preț destul de piperat.

Tag-uri similare

Ford, Ford GT, Ford Performance, viitorul Ford GT, Dave Pericak, Ford GT serie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru