Ford GT

Luni, 11 Aprilie 2022 | Modele noi

Ford lansează ediția specială GT Heritage Edition Holman Moody

Ford a lansat o nouă ediție specială din seria Heritage Edition pentru modelul GT. Noua ediție este vopsită într-o culoare aurie, similară cu cea folosită la modelul GT40 care a terminat pe podium în cursa de 24 de ore de la Le Mans din 1966.
Luni, 17 August 2020 | Modele noi

Ford GT Heritage Edition: supercarul american primește o ediție specială pentru victoria de la Daytona din 1966

Ford a prezentat ediția specială GT Heritage Edition dedicată victoriei obținute de americani în Cursa de 24 de ore de la Daytona din 1966.
Sambata, 15 August 2020 | Modele noi

Ford GT Heritage Edition: primul teaser pentru noua ediție specială a supercarului

Ford a publicat un teaser care anticipează lansarea unei noi ediții speciale pentru Ford GT. Cel mai probabil, ediția specială va împrumuta o serie de elemente de la GT40 Mk II, cu care Ford a câștigat cursa de la Le Mans din 1966.
Joi, 04 Iulie 2019 | Modele noi

Ford a dezvăluit o versiune de circuit a supercarului GT: noul Ford GT Mk II are 700 de cai putere și costă un milion de euro

Ford GT Mk II este o versiune de circuit a supercarului GT echipată cu un motor de 3.5 litri și 700 de cai putere. Modelul de curse va fi comercializat pentru circa un milion de euro, iar producția este limitată la 45 de unități.
Vineri, 21 Iunie 2019 | Modele noi

Ford a publicat un teaser care anunță o nouă versiune a supercar-ului GT: modelul va fi expus la Goodwood

Ford va expune la Goodwood Festival of Speed o versiune specială a supercar-ului GT. Pentru a menține treaz interesul fanilor, oficialii americani au publicat și un teaser video. Alături de noua versiune GT, Ford va expune hatchback-ul Focus ST, dar și noul Shelby GT500.
Marti, 30 Octombrie 2018 | Modele noi

Ford lansează o nouă ediție specială pentru supercarul GT: Carbon Series are jante din fibră de carbon și 18 kilograme în minus

Ford a publicat primele imagini și detalii referitoare la versiunea specială GT Carbon Series. Americanii au pregătit un supercar mai ușor cu 18 kilograme mulțumită utilizării unor materiale mai ușoare pentru jante și pentru sistemul de evacuare.
Vineri, 19 Octombrie 2018 | Tuning

Tunerul Hennessey lansează Heritage F-150: pick-up-ul primește mai multă putere și "hainele" lui Ford GT40

Casa de tuning Hennessey a lansat noul Heritage F-150. Pick-up-ul Ford a îmbrăcat "hainele" unui GT40 din 1967, în timp ce sub capotă, motorul V8 de 5.0 litri a fost modificat și oferă 758 CP.
Vineri, 19 Octombrie 2018 | Industrie

Producția lui Ford GT, extinsă pe o perioadă de doi ani: americanii vor asambla încă 350 de exemplare

Ford a anunțat că producția supercarului GT va fi extinsă pe o perioadă de doi ani, timp în care vor fi asamblate încă 350 de exemplare. Livrările în Europa au început în februarie 2018.
Duminica, 11 Februarie 2018 | General

Ford GT a ajuns și în Europa: americanii au livrat și un exemplar construit special pentru persoanele cu dizabilități

Ford anunță că a demarat livrările lui Ford GT și în Europa. Un exemplar construit special pentru persoanele cu dizabilități a ajuns în garajul unui pilot danez.
Marti, 23 Ianuarie 2018 | General

Un exemplar Ford GT s-a vândut cu peste 2 milioane de euro: banii colectați vor fi utilizați în scopuri caritabile

Un exemplar Ford GT din noua generație a fost vândut la licitație pentru suma de 2.55 milioane de dolari, echivalentul a peste 2 milioane de euro. Banii colectați vor merge către două organizații non-profit care ajută persoanele diagnosticate cu autism.
Sambata, 02 Decembrie 2017 | O lume nebuna

Ford îl acționează în judecată pe John Cena: actorul american și-a revândut exemplarul Ford GT, deși era obligat prin contract să îl păstreze doi ani

Actorul și luptătorul american John Cena e, mai nou, samsar auto. Acesta a ignorat contractul care-l obliga să păstreze timp de doi ani exemplarul Ford GT cumpărat în ianuarie 2017, iar Ford l-a dat în judecată și cere daune.
Miercuri, 16 August 2017 | FRANKFURT 2017

Ford GT se îmbracă în roșu pentru a sărbători 50 de ani de la a doua victorie istorică din Le Mans

Ford lansează o ediție specială '67 Heritage pentru supercarul GT. Modelul vine cu o serie de personalizări care amintesc de victoria strămoșului său în Cursa de 24 de ore de la Le Mans din 1967.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 21 Iulie 2017 | Industrie

Ford a produs doar 50 de exemplare ale supecarului GT. Restul clienților vor fi afectați de o amânare a livrărilor

Ford a anunțat o serie de întârziere în procesul de producție al supercarului GT. Din fericire, ritmul de producție va crește și Ford va putea livra 250 de mașini pe an.
Joi, 26 Ianuarie 2017 | Modele noi

S-a făcut lumină: noul Ford GT are 647 de cai putere și poate atinge 347 de km/h

Ford a dezvăluit oficial performanțele finale ale supercarului GT. Cu o viteză maximă de 347 km/h, supercarul este cel mai rapid model din istoria companiei.
Luni, 09 Ianuarie 2017 | Modele noi

Noul supercar Ford GT sfidează normele de consum: este chiar mai însetat decât strămoșul său, vechiul Ford GT

Agenția Americană pentru Mediu a publicat consumul obținut de supercarul Ford GT în timpul testelor sale oficiale. A reieșit că acesta consumă mai mult și decât vechiul Ford GT.
Luni, 19 Decembrie 2016 | General

Supercarul Ford GT a intrat oficial în producţie. "Este un moment de sărbătoare"

Ford GT a intrat în producţie la aproape doi ani de la lansarea oficială. Supercarul va fi produs în 1.000 de exemplare, de două ori mai multe decât planurile iniţiale.
Luni, 22 August 2016 | O lume nebuna

Record mondial: cinci gameri s-au jucat 48 de ore non stop pe simulatoarele auto

Dacă îți plac mașinile, ai experimentat în mod sigur sentimentul pe care-l ai atunci când uiți de tine jucându-te consolă cu modelele visurilor tale pe cele mai tari circuite ale lumii. Ei bine, cinci gameri și Ford au dus acest sentiment la nivelul următor.
Vineri, 19 August 2016 | Modele noi

Au cedat: Ford va construi 500 de exemplare GT în plus la presiunile clienților

Ford avea de gând să producă doar 500 de exemplare GT în următorii doi ani și să încheie apoi producția pentru a asigura caracterul exclusivist al mașinii. Cererile clienților rămași pe dinafară le-au schimbat însă planurile americanilor.
Luni, 08 August 2016 | Modele noi

Influența online bate pasiunea: colecționarii auto critică Ford pentru criteriile de alegere a viitorilor clienți Ford GT

6509 doritori s-au "bătut" pe cele 500 de exemplare Ford GT pe care americanii le vor scoate pe piață în următorii doi ani. Ford a ales vedete de pe Youtube sau artiști, dar a ignorat mulți colecționari.
Luni, 27 Iunie 2016 | Modele noi

În memoria vechiului GT40: noul Ford GT primește versiunea specială 66 Heritage Edition

Ford oferă o versiune specială pentru cel mai nou supercar al mărcii. Ford GT 66 Heritage

Tag-uri similare

Mercedes, McLaren, Audi, Ford, Nissan, Lamborghini, Aston Martin, Mazda, Chevrolet, tuning
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru