Ford a publicat un teaser care anunță o nouă versiune a supercar-ului GT: modelul va fi expus la Goodwood

de Cornel Șocariciu
Vineri, 21.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford va expune la Goodwood Festival of Speed o versiune specială a supercar-ului GT. Pentru a menține treaz interesul fanilor, oficialii americani au publicat și un teaser video. Alături de noua versiune GT, Ford va expune hatchback-ul Focus ST, dar și noul Shelby GT500.

Ford va fi prezent în cadrul Goodwood Festival of Speed, eveniment care își deschide porțile în 4 iulie. Acum, constructorul american a publicat lista cu modelele pe care le va expune pe domeniul Lordului March din Marea Britanie.

Fanii Ford care vor fi prezenți la Goodwood vor putea admira noul Focus ST, proaspătul Shelby GT500, dar și câteva modele dedicate competițiilor. Aici amintim Ford Fiesta WRC, versiunea de NASCAR a lui Fusion, exemplarul Ford GT cu numărul 66 care a concurat anul acesta în cursa de 24 de ore de la Le Mans, dar și un Zakspeed Turbo Capri din 1980.

Dar Ford mai are o surpriză pentru fani: o versiune specială a supercar-ului GT. Americanii nu au oferit informații suplimentare, însă au publicat un teaser video cu noua variantă Ford GT. Din imagini observăm cum supercar-ul americanilor a primit o aripă spate extrem de generoasă și o priză de aer suplimentară amplasată pe plafon. Cel mai probabil, aceste modificări au fost inspirate de versiunea de circuit a lui Ford GT.

De asemenea, Ford aduce la Goodwood și două dintre mașinile care au făcut spectacol în seria video Gymkhana: Hoonitruck și Escort RS Cosworth.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru