Ford Focus ST

Marti, 24 August 2021 | Modele noi

Ford Focus ST Edition: suspensie nouă, jante mai ușoare și gardă la sol mai mică

Ford a publicat primele imagini și informații despre noul Focus ST Edition. Acesta propune un comportament dinamic îmbunătățit, iar americanii îl descriu ca fiind cel mai agil Focus ST de până acum.
Joi, 23 Aprilie 2020 | Modele noi

Ford renunță la dezvoltarea unei noi generații Focus RS: "Costurile pentru dezvoltarea unui sistem electrificat de propulsie sunt prea mari"

Ford a decis să renunțe la proiectul de a dezvolta o nouă generație Focus RS, ca urmare a regulamentului pentru emisii și a costurilor ridicate pentru a realiza un sistem electrificat de propulsie.
Marti, 25 Iunie 2019 | Modele noi

Informații noi despre Ford Focus ST: 0-100 km/h în 5.7 secunde și viteză maximă de 250 km/h

Ford a publicat câteva informații noi referitoare la Focus ST. Hot Hatch-ul echipat cu motorul pe benzină de 280 CP poate accelera de la 0 la 100 km/h în 5.7 secunde, în timp ce versiunea break este mai lentă cu 0.1 secunde.
Vineri, 21 Iunie 2019 | Modele noi

Ford a publicat un teaser care anunță o nouă versiune a supercar-ului GT: modelul va fi expus la Goodwood

Ford va expune la Goodwood Festival of Speed o versiune specială a supercar-ului GT. Pentru a menține treaz interesul fanilor, oficialii americani au publicat și un teaser video. Alături de noua versiune GT, Ford va expune hatchback-ul Focus ST, dar și noul Shelby GT500.
Luni, 18 Februarie 2019 | Modele noi

Noua generație Ford Focus ST este aici: Hot Hatch-ul primește un motor pe benzină EcoBoost de 2.3 litri și 280 de cai putere

Noua generație Ford Focus ST este echipată cu un motor pe benzină EcoBoost de 2.3 litri și 280 de cai putere, în timp ce fanii unităților diesel pot alege un EcoBlue de 2.0 litri și 190 de cai putere.
Marti, 13 Noiembrie 2018 | Modele noi

Informații despre viitorul Ford Focus ST: Hot Hatch-ul debutează în prima parte a anului viitor cu un motor pe benzină de 2.3 litri

Viitoarea generație Ford Focus ST va fi prezentată în prima parte a anului viitor. Conform surselor apropiate companiei, Hot Hatch-ul americanilor va miza pe o versiune ceva mai "cuminte" a propulsorului de 2.3 litri EcoBoost.
Joi, 26 Iulie 2018 | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație Ford Focus ST: motor pe benzină de 2.0 litri și cutie automată cu opt trepte

Surse apropiate Ford afirmă că viitoarea generație Ford Focus ST va miza în continuare pe motorul de 2.0 litri pe benzină. Unitatea ar urma să ofere peste 250 CP. Aceleași voci spun că americanii nu renunță nici la versiunea echipată cu motor diesel.
Luni, 23 Aprilie 2018 | Modele noi

Detalii noi despre viitoarea generație Ford Focus ST: Hot Hatch-ul ar putea primi motorul de 2.3 litri de pe actuala versiune RS

Noua generație Ford Focus a fost prezentată în urmă cu câteva săptămâni, iar acum avem primele informații despre versiunea ST. Hot Hatch-ul pregătit de americani ar urma să debuteze la începutul lui 2019, iar sub capotă ar putea avea motorul de 2.3 litri EcoBoost.
Marti, 11 Aprilie 2017 | Modele noi

Primele detalii despre viitoarea generație Ford Focus ST: versiunea de performanță va utiliza motoare turbo de 1.5 litri și până la 280 de cai putere

Viitoarea generație Ford Focus ST va renunța la motorul pe benzină de 2.0 litri în favoarea unui propulsor turbo de 1.5 litri care ar putea genera până la 280 de cai putere.
Marti, 18 August 2015 | Tuning

Ford Focus ST primește 25 CP în plus în SUA printr-un pachet oferit cu sprijinul constructorului

Ford Focus ST a primit un pachet de tuning de motor de la Mountune, un tuner dedicat acestei mărci. Pentru moment, pachetul a fost anunțat doar pe piața din Statele Unite ale Americii.
Joi, 29 Ianuarie 2015 | Intern

Preţuri Ford Focus ST facelift în România: start de la 28.250 de euro cu TVA inclus

Ford a anunţat preţurile versiunii ST ale lui Focus şi Focus Wagon. Pentru prima oară în istoria modelului, există şi o versiune diesel de performanţă în gama Focus.
Joi, 26 Iunie 2014 | Modele noi

Viitorul Ford Focus RS va folosi motorul 2.3 litri Ecoboost al noului Mustang

Ford plănuieşte să folosească un motor nou pentru viitoarea generaţie Focus RS. Hot-hatch-ul va împrumuta motorul de 2.3 litri al actualului Mustang.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 10 Martie 2014 | Modele noi

Ford Focus ST va avea şi o versiune diesel de 182 de cai

Ford cochetează cu ideea unui nou Focus ST, de această dată diesel. Compacta ar urma să beneficieze de un motor 2.0 TDCi, capabil să ofere 182 de cai putere.
Vineri, 19 Iulie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (13)

Automarket vă oferă la acest sfârşit de săptămână o selecţie a celor mai importante ştiri din tuning. Avem pentru voi un Range Rover decapotabil şi un Hyundai Elantra mai agresiv ca niciodată.
Marti, 12 Martie 2013 | Economic

Ford Focus ST, cel mai bine vândut hot-hatch în ultimele luni ale lui 2012

Ford Focus ST se bucură de o popularitate în creştere în Europa. Modelul american a încheiat anul 2012 în fruntea segmentului hot-hatch din Europa, după trei luni în care a depăşit Renault Megane RS şi Volkswagen Golf GTI.
Vineri, 08 Februarie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (4)

Înainte de weekend vă propunem din nou o listă cu cele mai interesante propuneri de tuning ale săptămânii care s-a încheiat. Vecinii bulgari au şi de această dată două kituri atrăgătoare.
Vineri, 18 Ianuarie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână

Automarket vă propune o colecţie a celor mai interesante 10 propuneri de tuning din săptămâna care a trecut.
Joi, 01 Noiembrie 2012 | Tuning

Ford Focus ST a primit o versiune de 330 CP de la Cosworth

Ford a venit la SEMA, celebra expoziţie de tuning şi accesorii pentru tuning din Statele Unite ale Americii, cu o versiune Cosworth a lui Focus ST, care dezvoltă 330 CP. Pentru moment, este doar un concept.
Marti, 09 Octombrie 2012 | Tehnologie

Ford Focus ST va avea un sistem care amplifică sunetul motorului

Ford promite un sistem de amplificare a sunetului motorului pe noua generaţie a modelului Focus ST. Sistemul transmite sunetul în habitaclu.
Joi, 29 Martie 2012 | General

Volkswagen l-a angajat pe Jost Capito, omul din spatele lui Ford Focus RS

Volkswagen a anunţat astăzi că divizia sa de performanţă va fi condusă de Jost Capito, omul care a condus departamentele de performanţă american şi european ale Ford.

Tag-uri similare

Ford Focus, Ford Fiesta, Ford Focus ST, Fiesta facelift, motor cu trei cilindri Ford, motor supraalimentat Ford
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru