Ford GT

Luni, 16 Mai 2016 | Modele noi

E bătaie pe noul Ford GT: peste 6500 de comenzi pentru 500 de mașini

Ford va produce 500 de exemplare ale noului Ford GT în primii doi ani, însă comenzile venite în prima lună de la deschiderea listelor depășesc 6500. Asta înseamnă că 6000 de doritori vor rămâne pe dinafară.
Joi, 14 Aprilie 2016 | Modele noi

Liber la Ford GT: marca americană selectează primii 300 de clienți ai noului său supercar de 450.000 de dolari

Ford a dat startul înscrierilor pe lista clienților care-și doresc un Ford GT în garaj. Condițiile pentru a face parte dintre primii 300 de clienți ai modelului american de 450.000 de dolari sunt însă ultra exlusiviste
Marti, 26 Ianuarie 2016 | Reportaj

Secretul din buncăr. Cum a fost construit noul Ford GT de o mână de oameni într-o cameră obscură aflată în inima mărcii americane

12 oameni, 15 luni, un proiect Top Secret construit și dezvoltat în subsolul Centrului de Cercetare Ford din Dearborn, Michigan. Am fost în SUA să aflăm cum a apărut noul Ford GT pe lume fără ca 99% dintre angajații Ford să știe că într-o cameră uitată din subsoluri se coace ceva...
Luni, 11 Ianuarie 2016 | Detroit 2016 Live

Live from Detroit. Standul Ford Performance e o nebunie: Ford GT, Mustang Shelby, Focus RS și F-150 Raptor

Salonul Auto de la Detroit a început cu dreptul pentru Ford, care-și prezintă într-o secțiune specială a standului principalele modele ale gamei Performance. Și fiecare are câte ceva interesant de "spus".
Miercuri, 16 Decembrie 2015 | Tehnologie

De pe telefoane pe maşini: noul Ford GT va avea parbriz Gorilla Glass care va îmbunătăţi consumul, acceleraţia şi eficienţa frânării

Gorilla Glass, sticla de protecţie de pe ecranele telefoanelor, va ajunge şi pe parbrizul supercarului Ford GT şi va permite îmbunătăţirea consumului, acceleraţiei şi eficienţei la frânare.
Vineri, 12 Iunie 2015 | Motorsport

Ford revine în 2016 în Cursa de 24 de ore de la Le Mans cu supercarul Ford GT

Ford va concura la clasa GTE Pro a Campionatului Mondial de Anduranţă şi, implicit, a Cursei de 24 de ore de la Le Mans începând din sezonul 2016 cu supercarul Ford GT.
Luni, 09 Martie 2015 | Modele noi

Ford GT va avea prețul unui Lamborghini Aventador, iar producția va fi extrem de limitată

Ford are așteptări mari de la viitoarea versiune de serie a supercarului GT. Americanii vor să ofere un model exclusivist, cu o producție limitată și un preț destul de piperat.
Miercuri, 04 Februarie 2015 | Modele noi

Ford GT Concept, cel mai bine păstrat secret al companiei: maşina a fost dezvoltată într-un subsol

Noul Ford GT Concept a fost vedeta Salonului Auto de la Detroit pentru că publicul nu a ştiut nimic de surpriza pregătită de designerii americani. Dezvoltarea conceptului a fost făcută în mare secret, într-un subsol.
Marti, 13 Ianuarie 2015 | Modele noi

TOP 15 premiere de la Salonul Auto din Detroit 2015 care vor ajunge şi în Europa

În această săptămână se derulează ediţia 2015 a Salonului Auto de la Detroit. În cadrul evenimentului, mai mulţi constructori au prezentat modele noi care sunt relevante şi pentru piaţa din Europa. Automarket vă prezintă 15 cele mai importante premiere pentru noi.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Concepte

Ford GT Concept: prototipul care anunţă renaşterea supercarului american

Ford vrea să revină în segmentul supercarurilor în 2016. Constructorul american a lansat Ford GT Concept, un prototip care păstrează formele tradiţionale ale clasicului GT, dar promite 600 de cai putere.
Vineri, 25 Octombrie 2013 | General

Duelul dintre Ford şi Ferrari de la Le Mans va fi ecranizat

După filmul Rush, o altă înfruntare celebră din motorsport va fi ecranizată. De data aceasta, vorbim despre lupta dintre Ford şi Ferrari din Le Mans, acţiunea petrecându-se în anii '60.
Marti, 21 August 2012 | General

Pebble Beach 2012: 20 de maşini au fost vândute la licitaţie cu peste un milion de dolari fiecare

Americanii de la RM Auctions au vândut mai multe automobile exotice la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach. Dintre acestea, 20 au fost vândute cu peste un milion de dolari exemplarul.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 14 Ianuarie 2012 | Tuning

Ford GT Merkury 4 - GT-ul perfect

Compania GT Guy a creat o versiune incredibilă a modelului Ford GT din 2004. Acest model a fost creat de Camilo Pardo, acelși om care a creat replica perfectă a clasicului Ford GT40.
Joi, 03 Februarie 2011 | Autoipoteze

Viitorul Ford GT ar putea fi un hibrid de talia lui Porsche 918 Spyder

Ford intenţionează să readucă pe piaţă un urmaş al modelului GT. Se anticipează că sub caroseria din fibră de carbon se va afla un ansamlu hibrid, similar celui de pe Porsche 918 Spyder.
Luni, 17 Ianuarie 2011 | Autoipoteze

Ford GT ar putea renaşte în următorii patru ani

Întrebat despre posibilitatea de vedea pe stradă un urmaş al lui Ford GT, un oficial al companiei americane a declarat că la Detroit se iau decizii ce nu pot fi comentate în presă.
Miercuri, 29 Septembrie 2010 | Modele noi

Succesorul lui Ford GT va fi un model ecologic

Ford se gândeşte să lanseze un succesor al modelului GT. În cazul în care acesta va debuta pe piaţă, vom vorbim de un supercar ecologic, cel mai probabil un model electric.
Luni, 03 Mai 2010 | Tuning

Record pentru Heffner Ford GT Twin-Turbo: 429.5 km/h!

Un Ford GT preparat de Heffner pentru cursele americane de drag a reusit sa atinga o viteza-record pentru astfel de intreceri: 429.5 km/h.
Joi, 26 Noiembrie 2009 | Tuning

Geiger a creat un Ford GT de 790 CP

Germanii de la Geiger au dezvolta inca un pachet de tuning pentru Ford GT, care ofera 240 CP peste puterea versiunii standard a supercar-ului american.
Luni, 11 August 2008 | General

VIDEO: Jocul auto al anului - Midnight Club: L.A.

Rockstar va lansa in luna octombrie a acestui an unul dintre cele mai bine realizate simulatoare auto.

Tag-uri similare

Mercedes, McLaren, Audi, Ford, Nissan, Lamborghini, Aston Martin, Mazda, Chevrolet, tuning
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru