VIDEO: Jocul auto al anului - Midnight Club: L.A.

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 11.08.2008
Rockstar va lansa in luna octombrie a acestui an unul dintre cele mai bine realizate simulatoare auto.

Pentru cei care s-au plictisit deja de acelasi Need For Speed si chiar de noul Gran Turismo, cei de la Rockstar pregatesc un nou simulator auto. Acesta se va numi Midnight Club: Los Angeles si, asa cum o spune si numele, se va desfasura numai in "Orasul Ingerilor" si va implica o grafica senzationala, cu mult peste ceea ce am vazut pana in prezent.

Rockstar a preferat sa renunte la multitudinea de orase in favoarea unuia, mult mai bine pus la punct atunci cand vine vorba de detalii grafice. Intriga noului Midnight Club este obtinerea unei reputatii in Los Angeles, idee similara cu cele intalnite si in alte simulatoare ca NFS si GranTurismo.

Povestea este relativ simpla: incepi ca un outsider care trebuie sa se afirme prin castigarea unor curse. Nimic nou pana acum. Fiecare cursa creste reputatia jucatorului indiferent de locul pe care se claseaza. In interiorul jocului, tanarul aspirant poate alege pana la 12 tipuri de curse care ii vor aduce bani pentru imbunatatirea componentelor mecanice si estetice ale masinii dar si reputatie. Midnight Club ofera:

- Circuit Races: banalele tururi de circuit

- Unordered Races: fiecare checkpoint poate fi atins aleatoriu, indiferent de ordine, doar ultimul fiind cel pentru care concurentii trebuie sa se bata.

- Freeway Races: curse desfasurate pe autostrada in care concurentul trebuie sa depaseasca in viteza ceilalti concurenti

- Time Trial: concurentul trebuie sa parcurga traseul intr-un timp stabilit dinainte.

- Tournaments: mai multe curse in care concurentul trebuie sa acumuleze mai multe puncte decat ceilalti participanti.

- Red Light Races: acest tip de curse pornesc la primul semafor aflat pe culoare rosie si se termina in cealalta parte a orasului la un punct stabilit. Concurentii pot alege orice traseu doresc, fara checkpoint-uri.

- Series Race: curse care se desfasoara in oras. Castiga cel care obtine victoria in trei curse consecutive.

- Wager Races: curse de unu-la-unu in care jucatorul poate paria bani. Suma pariata stabileste si nivelul de dificultate.

- Pinkslip Races: acest tip de cursa permite jucatorului sa isi parieze masina, daca are mai mult de una. Acesta isi poate recastiga pana la 3 masini pierdute.

- Delivery: jucatorul trebuie sa livreze o serie de masini noi intr-un timp stabilit dinainte. Masinile lovite pierd din valoare iar cele livrate in timp in stare intacta sunt platite dublu.

- Payback: jucatorul trebuie sa imprumute masina mecanicului sau si sa avarieze vehiculele celor care ii datoreaza bani acestuia.

- Telephone Challenge: jucatorul primeste curse pe telefonul mobil si este directionat de GPS catre punctul de intalnire cu celalat concurent.

Midnight Club: Los Angeles ofera si o serie de efecte care ajuta concurentul in cursa:

- Zone: permite jucatorului sa incetineasca timpul pentru a lua viraje stranse sau pentru a evita coliziunile

- Agro: ofera mai multa rezistenta masinii pentru a permite jucatorului sa avarieze vehiculele concurentilor.

- Roar: acest efect produce o unda care trimite ceilalti participanti pe marginea drumului.

- EMP: este o unda de soc care opreste motoarele masinilor concurente.

In joc vor exista 40 de masini impartite in patru segmente: tuner, luxury, exotic si muscle-car. Vor exista chiar si motociclete. Fanii auto-moto vor putea opta intre: Lamborghini Gallardo, Murcielago si Miura, Cadillac Escalade, Mazda RX8, Kawasaki ZX-14R, Audi R8, Chevrolet Cobal SS, Mitsubishi 3000GT, Ford GT si Mustang, Saleen S7, Datsun 240Z, Saleen S7, Nissan Skyline GT-R, Mercedes S600, Mitsubihi Lancer Evo IX, McLaren SLR, Aston Martin DBS, Dodge Challenger si multe altele.

Midnight Club: Los Angeles soseste in Europa abia pe 10 octombrie si va fi disponibil mai intai pe Play Station 3 si Xbox 360.

Comentarii (16)

  • !
    ar fi bine sa se mai scoata si jocuri simulatoare ca deja arcade sunt destule. Dar pare interesant si asta !

    O zi buna !
    0 0
  • Intrebare intrebatoare....
    Va fi si pentru PC???????
    0 0
  • ha!
    Pare bun si asta?:)) Eu zic ca e superr. abia astept sa apara pe pc
    0 0
  • gogu infologu
    GTA SA
    Pe bune ca nu e un GTA San Andres cu masini, ca tot de Rockstar e facut :P
    0 0
  • marfa rau :)
    0 0
  • Cam devreme declarat jocul anului... In conditiile existentei pe piata a unui joc precum Grid e chiar exagerat.
    0 0
  • bogdan
    alt nfs???
    ce e asta un nfs facut de rockstar???
    0 0
  • AndreiRN
    Midnite Ferentari
    Ar fi mai atractiv local
    0 0
  • Andrei
    e grava situatia
    iar nu mai ies 1 luna din casa :)))
    0 0
  • phantom
    deci acum pe bune, ii tot lauda grafica jocului, dar dupa mine, Grid are cea mai frumoasa si impecabila grafica care exista la vreun joc de PC. dar totusi jocul asta promite multe asa ca grafica o dam la o parte pentru moment.
    0 0
  • iar masini americane
    deci pe bune mam plictisit de muscle carurile lor invechite,ce plm nu baga BMW in joc,probabil au dat spaga grasa americanii de la ford ,chevrolet si cadillac....
    0 0
  • Anonymus
    De ce numai supercaruri
    Am si eu o intrebare, dc in majoritatea jocurilor sunt numai supercaruri, oare cand o sa apara un joc in care sa fie si masini mai obisnuite, de genu BMW, VW, Mercedes, Opel, Renault, k sincer majoritatea s-au cam plictisit...
    0 0
  • Dany_El
    supercaruri !!
    De ce supercaruri!? poi pentru ca daca ar fi ceva real nu cred ca ai avea tupeu sa apari cu un Cinciar de 200 CP sau cu un Golf VR6 la 180 CP sau mai rau cu un Renault, ai fi facut praf din prima, deci jocul da ce e mai bun "LUX" cu toti am visat sa conducem o SUPER masina.....deci asta este sansa (macar asa pe PC) spor si concentratie maxima!!!
    0 0
  • Dr0p SID3
    O sa fie interesant
    Ce GRID ma k ala e kkt de jok nu puteai sa iei nicio curba klumea MIdnight clubu asta , gta 4 , nfs undercoveru si flatout ultimate carnage o sa fie cele mai bune jokuri ( racing ) de anu asta ;)
    0 0
  • e varianta pc sau e pt console
    0 0
  • barbu razvan
    eu am auzit ca au scos 2 variante midnight club 3 si midnight club los angeles dar din pacate nici una din variante nu am reusit sa o downloadez pentru PC ....ma poti ajuta cu un sfat ....sunt lansate numai pt console sau au aparut si pentru PC adica calculator si daca da de unde sa le downloadez ... scriemi pe mail razvanbarbu14@yahoo.com
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru