Ford GT Merkury 4 - GT-ul perfect

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Sambata, 14.01.2012
Compania GT Guy a creat o versiune incredibilă a modelului Ford GT din 2004. Acest model a fost creat de Camilo Pardo, acelși om care a creat replica perfectă a clasicului Ford GT40.

GT Guy este o mică companie americană specializată pe îmbunătățirea performanțelor la diverse modele existente și pe crearea de modele custom au prezentat o versiune a modelului Ford GT din 2004. Pentru a crea un GT perfect, compania a apelat la serviciile lui Camilo Pardo, cel care a desenat acest model pentru Ford.

Mercury 4 este numele ales pentru versiunea creată de GT Guy. AU pornit de la un Ford GT original  pe care l-au vopsit cu vopsea Mirrachrome plus zone portocalii și embleme Gulf. Apoi s-au ocupat de partea tehnică, puterea fiind mărită la 725 CP. Au mai fost modificate prizele de aer de lângă portiere și au fost montate jante HRE cu anvelope Michelin. Rezultatul poate fi admirat în galeria foto.

Via | Autoblog

Comentarii (1)

  • si ce e asa incredibil si perfect ca nu am inteles ? arata mai urat ca unele de serie plus ca puterea e micuta pe langa ce monstrii am vazut din ford gt-40 de 1000-1320 cp...asa ca ...neinteresant
    3 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru