Ford GT ar putea renaşte în următorii patru ani

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 17.01.2011
Întrebat despre posibilitatea de vedea pe stradă un urmaş al lui Ford GT, un oficial al companiei americane a declarat că la Detroit se iau decizii ce nu pot fi comentate în presă.

A trecut mult timp de când fanii Ford au încetat să mai spere la un model de talia supercarurilor Ferrari sau Lamborghini. Dificultăţile financiare şi criza economică au făcut ca această speranţă să fie deja dată uitării. Nu însă pentru mult timp.

Constructorul din Detroit se pare că ia în calcul relansarea modelului Ford GT, recunoscut ca un adevărat simbol în istoria brandului. Într-un interviu acordat autoblog, Derrick Kuzak, directorul departamentului global de dezvoltare din cadrul Ford, a declarat că planul elaborat de constructorul american, pe următorii 4 ani, include o serie de modele despre care compania nu doreşte să vorbească.

Ezitarea oficialului aruncă o urmă de mister asupra unui potenţial urmaş pentru Ford GT. Ideea unui supercar cu motor central, capabil să reaprindă pasiunile tuturor fanilor, a ajuns probabil pe masa proiectelor viitoare, însă este prematur să vorbim despre un urmaş în acest moment. 

via | autoblog 

Comentarii (3)

  • ultimull
    mda
    Acest model se numeste Ford GT 40, Ford GT este doar un Concept care nu a fost niciodata scos din "imaginatie".
    1 5
  • @ultimul
    gresit. Ford GT40 se numea modelul care a facut istorie la Le Mans, castigand de 4 ori consecutiv, din 1966 pana in 1969. 40 venea de la faptul ca avea 40 de inch inaltimie (1.02m). Am avut privilegiul de a-l vedea pe viu si iti spun... e incredibil de micut.
    Ford GT se numeste supercarul creeat si comercializat de cei de la Ford intre 2005-2006. Cel din imagine are intr-adevar culorile caracteristice GT40-ului, insa nu trebuie sa le confunzi.
    5 0
  • E logic faptul ca nu comenteaza , fiindca neavand date concrete din cauza faptului ca nu sunt hotarati ( daca se gandesc serios la asa ceva , cum va arata , cand vor incepe ... ) , nu isi permit sa se faca de "cacao" , de exemplu facand o afirmatie acum , iar peste un timp sa reiasa altceva , cum fac politicienii nostrii .
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru