Tunerul Hennessey lansează Heritage F-150: pick-up-ul primește mai multă putere și "hainele" lui Ford GT40

de Cornel Șocariciu
Vineri, 19.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Casa de tuning Hennessey a lansat noul Heritage F-150. Pick-up-ul Ford a îmbrăcat "hainele" unui GT40 din 1967, în timp ce sub capotă, motorul V8 de 5.0 litri a fost modificat și oferă 758 CP.

Hennessey a pregătit un pachet de performanță și un kit de caroserie pentru Ford F-150. Hennessey Heritage F-150 este numele utilizat de tunerul american, iar producția va fi limitată la doar 19 exemplare.

La exterior, pick-up-ul pregătit de Hennessey a îmbrăcat "hainele" unui Ford GT40. Mai exact, vorbim despre grafica pe care o avea exemplarul GT40 care s-a impus în cursa de 24 de ore de la Le Mans din anul 1967.

Tunerul american a dezvoltat o serie specială care îmbracă aceste culori și care este alcătuită din următoarele modele: Ford Mustang GT, Ford GT (2018), Ford GT (2005) și Ford F-150.

Sub capotă, pick-up-ul preparat de Hennessey ascunde motorul V8 de 5.0 litri care acum produce 758 de cai putere. Tunerul american a pregătit modificări la nivelul sistemului de admisie și o serie de îmbunătățiri în dreptul sistemului de evacuare.

În aceste condiții, accelerația de la 0 la 96 km/h are loc în 4.3 secunde, iar sfertul de milă se desfășoară în 12.6 secunde.

În funcție de preferințele clienților, Hennessey poate oferi o suspensie sport sau una dedicată ieșirilor în off-road. Indiferent de varianta aleasă, tunerul american poate monta un sistem de frânare performant și jante de 22 de inch.

Comentarii (2)

  • Bad ass!! Cand o privesti e ca si cum te-ai uita la filme porno,te excita!
    4 8
  • vw s-a apucat de facut carnati
    @Jan
    Privesti poze si vezi filme ?
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru