Video. Prototipurile viitorului Ford Puma ST, surprinse pe Nurburgring: versiunea de performanță a SUV-ului produs la Craiova debutează în acest an

de Cornel Șocariciu
Vineri, 29.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Prototipurile viitorului Ford Puma ST au fost spionate în timpul testelor de pe circuitul de la Nurburgring. Versiunea de performanță a SUV-ului american va fi prezentată în acest an, iar conform surselor, aceasta va fi echipată cu motorul de 1.5 litri de 200 CP.

La începutul lunii mai, Ford a publicat prima imagine teaser (foto) cu viitorul Puma ST, versiunea de performanță a SUV-ului produs la Craiova. Conform reprezentanților Ford, viitorul Puma ST va fi prezentat în acest an și va miza atât pe modificări estetice, cât și pe îmbunătățiri în dreptul comportamentului dinamic.

Recent, două dintre prototipurile viitorului Puma ST au fost spionate în timpul testelor care au avut loc pe circuitul de la Nurburgring. Mai mult decât atât, cele două prototipuri nu au fost acoperite cu camuflaj și au fost echipate cu câteva accesorii de caroserie pe care le vom vedea și pe versiunea de serie (jante noi, aripa spate mai mare și sistem de evacuare cu două terminații).

Pentru moment, Ford nu a făcut nicio mențiune legată de specificațiile tehnice ale modelului. Cu toate acestea, surse apropiate companiei spun că SUV-ul va fi echipat cu motorul de 1.5 litri EcoBoost disponibil în prezent pe Fiesta ST. Unitatea cu trei cilindri dezvoltă 200 de cai putere la 6.000 rpm și 290 Nm între 1.400 și 4.000 rpm, iar resursele sunt gestionate de o transmisie manuală cu șase trepte.

În același timp, pentru a asigura un comportament dinamic și mai bun, producătorul american ar urma să propună câteva modificări și la nivelul suspensiilor.

Via | Motor1

Comentarii (1)

  • Nu este niciuna ST! Nci partea frontala, nici rotile si nici esapamentul nu par a fi varianta ST. Parerea mea e ca este un ST line cu motor Fox mHev! Spre surprinderea unora masina merge acceptabil de bine, chiar i-as provoca sa mearga cu un pilot profesionist pe o pista de incercari! Comentariu deschis hater-ilor!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru