Ford S-Max Vignale - conceptul unui viitor monovolum premium

de Bogdan Mirică
Marti, 08.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford S-Max Concept, prezentat anul trecut la Frankfurt, revine cu o nouă declinare, ce se va adresa clienţilor premium: S-Max Vignale. Conceptul anticipează un viitor monovolum de lux.

În toamna anului trecut, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, Ford a dezvăluit conceptul viitorului S-Max, aşteptat pe piaţă în 2015.

Ford S-Max Concept, monovolumul care prevesteşte un nou limbaj de design

Anul acesta însă, constructorul american revine cu o reinterpretare a prototipului, personalizat cu ajutorul liniei premium Vignale, introdusă şi ea tot în toamna anului trecut la Frankfurt, dar pe Mondeo.

Ford Mondeo Vignale - conceptul care anunţă un nivel de echipare superior lui Titanium

Noul Ford S-Max Vignale Concept a fost dezvăluit la Milano, în cadrul Săptămânii Designerilor şi vine cu o nouă grilă hexagonală şi o culoare exterioară unică, botezată Milano Giorgio. Aspectul exterior este completat de un set de jante Vignale de 21 de inch şi de mai multe inserţii din aluminiu.

Esential 21 de inch este dimensiunea jantelor instalate pe conceptul Ford S-Max Vignale Concept.
Interiorul capătă accente premium graţie capitonării cu piele fină a planşei de bord.
Scaunele, mai subţiri decât pe conceptul iniţial pentru a crea mai mult spaţiu, au fost şi ele îmbrăcate în piele, cusută manual după un tipar hexagonal. Pentru cei de pe al doilea rând de scaune, Ford a pregătit şi măsuţe speciale, echipate cu staţii de încărcare pentru telefoanele mobile inteligente.

O versiune de producţie S-Max Vignale trebuie să aştepte debutul monovolumului de serie. De asemenea, linia Vignale trebuie introdusă în Europa cu ajutorul noului Mondeo, la rândul lui pe lista de aşteptare a lansărilor. Un Mondeo Vignale va fi disponibil pentru clienţii europeni abia din primăvara anului viitor, ceea ce înseamnă că un S-Max Vignale va veni abia după aceea.

Comentarii (5)

  • vor sa depaseasca Espace in vanzari!
    8 0
  • MosDef
    Superb! Nici macar Mercedes nu are un monovolum care sa arate atat de bine.
    18 1
  • Noul nivel de echipare de la Ford , Vignale , isi va scoate parleala cu Mondeo si acest S-Max .
    6 0
  • vitoarea mea masina
    8 0
  • si eu as vrea una dar intai trebuie sa scap de al meu din 2007
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru