Ford se folosește de sosurile picante pentru a reda senzațiile tari pe care le oferă Mustang Mach-E 1400

de Alexandru Monenciu
Joi, 08.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford încearcă să explice senzația pe care o ai în prototipul Mustang Mach-E 1400 cu ajutorul sosurilor picante. Din păcate, sosurile nu pot fi comandate, americanii recunoscând că a fost doar o strategie de marketing.

Hot Ones este o emisiune online foarte populară, moderată de Sean Evans. Diverse personalități sunt invitate pentru a răspunde unor întrebări în timp ce mânancă aripioare picante. Iuțeala sosurilor crește cu fiecare aripioară consumată.

În urmă cu ceva timp, Evans a fost invitat să experimenteze prototipul Mach-E 1400 (7 motoare electrice și nu mai puțin de 1.419 cai putere) alături de celebrul pilot de drift Vaughn Gittin Jr.. O experiență pe care Evans a descris-o ca fiind "Ca o tură în cel mai nebun rollercoaster".

Pentru a putea experimenta și alții această senzație, Ford s-a gândit să lanseze împreună cu cei de la Hot Ones un sos picant "cu note de fum și o grămadă de ardei iuți - pentru un sos care te face să urli ca Mustang Mach-E 1400."

Din păcate, pentru amatorii de iute, sosul cu pricina nu poate fi comandat. Ford a recunosc că totul a fost doar o strategie de marketing pentru a promova prototipul electric.

via Ford

Comentarii (1)

  • Mi se pare mie sau are tractiune spate? Cum sa pui 1400cp doar pe spate? 4x4 obligatoriu ca altfel degeaba, tu o calci si iese doar fum.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru