Ford se va împrieteni mai ușor cu iPhone și telefoanele cu Android. Bonus: recomandă cele mai tari petreceri din oraș

de Bogdan Mirică
Luni, 04.01.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford introduce îmbunătățiri pentru SYNC3. Tehnologia permite suport pentru telefoane inteligente echipate cu sisteme de operare iOS și Android.

Începutul de an debutează cu un eveniment important pentru pasionații de tehnologii noi. CES Las Vegas își deschide porțile în ianuarie și atrage chiar și producători importanți din industria auto, interesați să își expună sistemele pe care le vom vedea pe mașinile din viitor.

Ford a devenit deja un participant cu tradiție, iar anul acesta promite să expună îmbunătățirile aduse actualului sistem multimedia SYNC3. Acesta oferă acum suport pentru Apple CarPlay și Android Auto.

Cei care folosesc telefoane inteligente cu sistem de operare Android trebuie să aibă cel puțin versiunea 5.0 (Lollipop), în vreme ce utilizatorii de Apple trebuie să dețină cel puțin un iPhone 5.

Urmareste Automarket
Noile îmbunătățiri aduc și conectivitate 4G, precum și posibilitatea de a comanda mașina de la distanță, prin intermediul unei aplicații. Șoferii vor putea să descuie ușile, să verifice nivelul carburantului, să pornească mașina și chiar să o găsească în parcare.

Totodată, Ford extinde și lista de aplicații disponibile cu Eventseeker, o funcție care, după cum o sugerează și numele, îi ajută pe cei din mașină să aibă acces la cele mai interesant evenimente din zonă. Ea va oferi și detalii despre restaurante bine cotate, despre viața de noapte și despre alte atracții din peste 500 de orașe la nivel mondial.

Comentarii (3)

  • Adevarul e ca asta ne lipsea.
    Eficienta masinilor e la 100% dar eram neconectati cu telefoanele.
    3 2
  • TC1900
    asa ca fapt divers nici un ford vandut in Europa nu are sync 3 si nici nu vor avea prea curand
    1 2
  • ba da, o sa aiba incepand cu jumatatea lui 2016
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru