Ford Sync

Joi, 31 Octombrie 2019 | Tehnologie

Ford anunță un nou sistem de infotainment: SYNC 4 va fi integrat pe ecrane de până la 15.5 inch și va oferi răspunsuri personalizate în funcție de obiceiurile fiecărui șofer

Ford pregătește o nouă versiune a sistemului de infotainment SYNC. Varianta îmbunătățită va fi introdusă începând cu 2020 și va fi personalizată în funcție de modelul Ford cumpărat.
Joi, 13 Octombrie 2016 | Tehnologie

Scandalul din spatele primului Ford SYNC: inginerii îi compătimeau pe ”săracii clienți”, iar șeful Ford a spart ecranul de furie

Prima generație a sistemului multimedia Ford SYNC a fost un fiasco. Inginerii nu recomandau punerea lui pe piață, președintele actual al companiei a spart ecranul de furie, iar plângerile s-au ținut lanț.
Luni, 04 Ianuarie 2016 | Tehnologie

Ford se va împrieteni mai ușor cu iPhone și telefoanele cu Android. Bonus: recomandă cele mai tari petreceri din oraș

Ford introduce îmbunătățiri pentru SYNC3. Tehnologia permite suport pentru telefoane inteligente echipate cu sisteme de operare iOS și Android.
Luni, 02 Martie 2015 | GENEVA 2015

Ford mizează în 2015 pe tehnologie: Focus Electric, două biciclete pe baterii şi aplicaţii de smartphone dedicate acestora

Noul Ford Focus Electric are o autonomie de până la 150 de kilometri şi permite şoferului să gestioneze încărcarea acumulatorului cu aplicaţia MyFord Mobile pentru smartphone-uri. Constructorul american a lansat şi două prototipuri de biciclete electrice cu funcţii inteligente.
Luni, 05 Ianuarie 2015 | Tehnologie

Modelele Ford vor beneficia de un serviciu de prognoză meteo oferit de AccuWeather

Ford va prezenta la târgul de tehnologie din Las Vegas o funcţie dezvoltată alături de AccuWeather, care anunţă starea vremii şi precipitaţiile de pe un traseu prestabilit.
Luni, 26 August 2013 | Concepte

Ford va lansa un concept tehnologizat chiar înainte de Salonul de la Frankfurt

Ford va expune un concept în premieră mondială la Berlin, cu numai trei zile înainte de deschiderea oficială a Salonului de la Frankfurt. Conceptul va dispune de tehnologii noi, oferite în premieră.
Luni, 13 Mai 2013 | General

Ford combate vânzările slabe cu o nouă campanie publicitară în Europa

Ford a anunţat că va demara o nouă campanie publicitară cu ocazia finalei UEFA Champions League. Noile reclame vor promova tehnologiile cu care vin echipate noile modele ale americanilor.
Marti, 12 Iunie 2012 | Auto Tech

ANALIZĂ: Noul Apple iOS 6 şi aplicaţiile sale dedicate şoferilor

Odată cu anunţarea noului sistem mobil de operare iOS 6, Apple renunţă la Google Maps. Locul său va fi luat de o aplicaţie nouă, botezată Maps, care foloseşte hărţi TomTom şi poate fi accesată prin Siri.
Luni, 02 Mai 2011 | Tehnologie

Ford aduce SYNC în Europa în 2012 cu Wi-Fi la bord

Începând cu anul 2012, clienţii Ford din Europa vor putea comanda automobile echipat cu sistemul Sync. Acestea vor avea şi o reţea Wi-Fi on-board.
Luni, 28 Februarie 2011 | Tehnologie

Focus este primul Ford din Europa echipat cu sistemul Sync

Sistemul multimedia Ford Sync a debutat pe piaţa europeană alături de noul Focus. Ford vrea să vândă două milioane de unităţi echipate cu acest sistem în doar patru ani.
Vineri, 19 Februarie 2010 | Tehnologie

Ford este pe locul cinci in topul companiilor inovatoare din lume

Ford este singurul constructor de automobile inclus in topul celor de la Fast Company al inovatorilor in materie de tehnologie mobila. Producatorul american a fost devansat de companii precum Google, Apple, Amazon si HTC.

Tag-uri similare

Ford, tehnologie, premiu, Ford Sync, SYNC
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru