Ford va lansa un concept tehnologizat chiar înainte de Salonul de la Frankfurt

de Bogdan Mirică
Luni, 26.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford va expune un concept în premieră mondială la Berlin, cu numai trei zile înainte de deschiderea oficială a Salonului de la Frankfurt. Conceptul va dispune de tehnologii noi, oferite în premieră.

Deşi toţi marii constructori fac ultimele pregătiri pentru Salonul Auto de la Frankfurt, Ford pune la punct detalii pentru Salonul de produse electronice IFA Berlin, programat să îşi deschidă porţile în data de 6 septembrie la Berlin. Se pare că americanii vor să dezvăluie aici un concept în premieră mondială, cel mai probabil o materializare a celor mai noi tehnologii disponibile în laboratoarele Ovalului Albastru.

Nu este pentru prima dată când americanii folosesc evenimentul de la Berlin pentru o conexiune cu lumea auto. Anul trecut, în cadrul IFA, Ford anunţa oficial debutul comercializării noului Focus electric pe piaţa din Europa.

Odată dezvăluit la IFA Berlin, conceptul va fi, cel mai probabil, transportat şi la Frankfurt pentru a face act de prezenţă în cadrul salonului german, la standul Ford. Deşi nu au publicat momentan fotografii ale conceptului, oficialii americani susţin că modelul va beneficia de „un set de tehnologii revoluţionare”.

Urmareste Automarket
Pentru a acorda o şi mai mare importanţă evenimentului, Alan Mulally, preşedintele executiv Ford, va ţine un discurs în cadrul evenimentului de la Berlin despre cum poate tehnologia să transforme şofatul într-o experienţă sigură, relaxată şi mult mai bine conectată la mijloacele de informare.
Asta presupune că viitorul concept va beneficia de ajutorul unor sisteme multimedia de ultimă generaţie.

Alături de noul prototip, Ford va face o serie de anunţuri despre tehnologiile viitoare, dar şi despre o îmbunătăţire a sistemului Ford Sync şi a aplicaţiilor sale disponibile în Europa. În prezent, sistemul multimedia îşi găseşte utilitatea pe mai toate modelele constructorului american comercializate în Europa, chiar şi pe mezinul Fiesta.

Comentarii (1)

  • iceman
    a fost si Raliul Germaniei, nimic?
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru