Ford este pe locul cinci in topul companiilor inovatoare din lume

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 19.02.2010
Ford este singurul constructor de automobile inclus in topul celor de la Fast Company al inovatorilor in materie de tehnologie mobila. Producatorul american a fost devansat de companii precum Google, Apple, Amazon si HTC.

Ford este cea mai inovatoare companie auto din topul celor de la Fast Company la categoria tehnologie mobila. Cei de la Ford sunt surclasati de companii precum Google, Apple, Amazon si HTC. Americanii de la Ford sunt singurii care produc automobile din acest top si ocupa cea de-a cincea pozitie in clasamentul celor mai inovatoare companii in materie de tehnologie mobila.

Ford beneficiaza de un sistem inovator de conectare a telefonului mobil la sistemul audio al vehiculului, alaturi de o interfata cu touchscreen si sistemul SYNC de conectare al dispozitivelor multimedia la sistemul audio. Ford a fost laudat de multe ori pentru sistemele pe care le-a integrat in vehiculele sale, iar numarul mare de vehicule pe care acestea au fost integrate si gradul de inovatie al acestui sistem sunt elementele care au contat in stabilirea punctajului.

"Aceasta onoare reprezinta angajamentul celor de la Ford de a inova si a dezvolta tehnologii care imbunatatesc experienta condusului si aduc valoare pentru consumator.

Suntem foarte mandri de recunoasterea pe care am primit-o din partea celor del a Fast Company si consideram ca este o adevarata realizare sa fim intr-un clasament alaturi de lideri ai industriei mobile", a declarat Mark Fields, presedintele al diviziei americane Ford.

Via | EGMCarTech

Comentarii (6)

  • Carlos
    @Automarket
    Nu mai preluati stiri din astea. Americanii n-o sa-si vada niciodata sa-si vada lungul nasului. N-o sa recunoasca ei suprematia tehnologica a altora nici in ruptul capului... O companie americana a creat un Top 10 in care a pus alte companii americane. Big deal !
    Doar nu era sa spuna ca japonezii, nemtii sau francezii sunt mai inovatori decat ei...
    15 3
  • Ondrej
    http://bwnt.businessweek.com/interactive_reports/innovative_50_2009/
    Va rugam nu mai informati eronat opinia publica.
    9 1
  • Devorattor
    Bull shit!
    Articol aberant! Din fericire, cunoscatorii stiu ca SAAb este de departe cel mai inventiv constructor auto! Daca vreti, pot reveni oricand cu dovezi!
    8 7
  • Alex Radoi
    Eu cred ca cel mai inventiv e Citroen/Mercedes, fara sa fac vreo comparatie intre cele doua. Nu stiu ce a inventat Saab, dar, ma rog... astept dovezile :) Oricum cred ca topul se refera la inovatii tehnologice recente. Cu ce dracu a venitt nou Saab-ul recent? Cu platformele imprumutate de la GM?
    6 8
  • ABERATIE!!!
    Va rugam nu mai informati oamenii cu astfel de stiri...sunt aberatii. Sunt producatori auto (Mercedes, Volvo, Citroen etc.) care au inventat multe tehnologii inaintea celor de la Ford. Pentru ca au pus 2 mufe si un circuit electronic in masini cei de la Ford sunt considerati cei mai inovatori? Sa fim seriosi!!!
    Genul acesta de premii nu sunt altceva decat un marketing ieftin si penal.
    @Admin - Va rugam faceti si voi o filtrare la stirile care va sunt trimise de agentiile de presa.
    8 1
  • bogdan
    articol incompler, ca de obicei
    Probabil stirea se refera la 2009 ,nu la industria auto de 100 de ani , nu mai sariti ca arsi; e adevarat ca nu apare nici o referinta in articol la data sau la domeniu ,ce are ford cu google etc?! nu stiu adica nu prea are:)
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru