SYNC

Luni, 02 Martie 2015 | GENEVA 2015

Ford mizează în 2015 pe tehnologie: Focus Electric, două biciclete pe baterii şi aplicaţii de smartphone dedicate acestora

Noul Ford Focus Electric are o autonomie de până la 150 de kilometri şi permite şoferului să gestioneze încărcarea acumulatorului cu aplicaţia MyFord Mobile pentru smartphone-uri. Constructorul american a lansat şi două prototipuri de biciclete electrice cu funcţii inteligente.
Luni, 02 Mai 2011 | Tehnologie

Ford aduce SYNC în Europa în 2012 cu Wi-Fi la bord

Începând cu anul 2012, clienţii Ford din Europa vor putea comanda automobile echipat cu sistemul Sync. Acestea vor avea şi o reţea Wi-Fi on-board.
Luni, 28 Februarie 2011 | Tehnologie

Focus este primul Ford din Europa echipat cu sistemul Sync

Sistemul multimedia Ford Sync a debutat pe piaţa europeană alături de noul Focus. Ford vrea să vândă două milioane de unităţi echipate cu acest sistem în doar patru ani.
Vineri, 19 Februarie 2010 | Tehnologie

Ford este pe locul cinci in topul companiilor inovatoare din lume

Ford este singurul constructor de automobile inclus in topul celor de la Fast Company al inovatorilor in materie de tehnologie mobila. Producatorul american a fost devansat de companii precum Google, Apple, Amazon si HTC.
Vineri, 09 Ianuarie 2009 | Video

VIDEO: Ford pregateste un concept misterios pentru Detroit

Ford a publicat un video in care prezinta sistemul SYNC. Din imagini observam Ford a pregatit odata cu gadget-ul SYNC si un nou concept.

Tag-uri similare

Ford, Concept, tehnologie, Detroit, premiu, Ford Sync, telefon mobil, SYNC
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru