VIDEO: Ford pregateste un concept misterios pentru Detroit

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 09.01.2009
Ford a publicat un video in care prezinta sistemul SYNC. Din imagini observam Ford a pregatit odata cu gadget-ul SYNC si un nou concept.

Comentarii (2)

  • Lorand
    COOOOOOOOL :)
    Waaaaaaw.. si eu vreau asa un sistem la Megane :) (poate ca invata si ei ceva de la Ford)
    Daca nu o sa se blocheze si sa dea erori, va fi cel mai tare sistem pe piata :) Very COOL!!!!!!
    0 0
  • VIse
    Nu stiu cat de cool este sa ia altii decizii pentru tine (alegerea muzicii) dar sigur este cool sa iti faca altcineva toata treaba.
    Partea proasta este ca ceea ce este prezentat in acest filmulet nu o sa apara pe o masina de serie mergand in acest mod nici in 20 de ani; e putin aiurea sa crezi ca un calculator iti citeste si cu intonatie mailurile, ca sa nu mai vorbim de conexiunile la reteaua internet ce trebuie sa le aiba o masina ce utilizeaza un astfel de sistem si tot asa mai departe.
    Important este ca in America totul este roz si toata lumea are un ton cald al vocii etc, etc, etc.
    Si robotii din filme faceau toata treaba in casa in anii '20 si pana acum nu i-au facut decat sa alerge, lucru oricum senzational.
    Eu zic sa ii lasam pe cei de la Ford sa viseze in continuare pe banii statului American si noi, romanii sa ne vedem de criza si de leul nostu greu.
    Poate o sa ne citeasca un calculator cu voce suava de femeie cursul valuar de luni :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru