Ford Transit celebrează 7 milioane de unităţi produse

de Sebastian Toma
Joi, 20.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford serbează producţia a şapte milioane de unităţi Transit, utilitara celebră a producătorului american. Exemplarul aniversar a părăsit uzina Ford Jiangling Motors Corp din China, proaspăt inaugurată de Alan Mullaly, CEO-ul Ford.

Acum, când trecem de pragul de 7 milioane de unități, suntem nerăbdători să sprijinim și mai mulți clienți în evoluția afacerilor lor cu ajutorul unui Transit.

Alan Mullaly
CEO Ford Motor Company
Ford celebrează producţia a şapte milioane de exemplare ale lui Transit. Celebrul model utilitar va fi disponibil în curând pe 118 pieţe din întreaga lume, Ford ţintind vânzări de 400.00 unităţi pe an până în 2016, echivalentul unui Transit vândut la fiecare 80 secunde. Până atunci, Ford a inaugurat o fabrică în China, împreună cu partenerii săi locali, Jiangling Motors Corp. Noua uzină a fost inaugurată chiar de Alan Mullaly, CEO-ul Ford, iar modelul aniversar a părăsit linia de asamblare în faţa oficialilor mărcii americane. În curând, Ford va lansa noua generaţie a lui Transit pe piaţa din Statele Unite ale Americii, urmată de o lansare a noului Transit pe piaţa din Europa în 2014.

Uzina Jiangling Xiaolan este rezultatul unei investiții de 300 milioane de dolari a partenerului strategic al Ford Jiangling Motors Corp (JMC) și produce vehicule sub mărcile JMC Ford pentru piața chineză, aflată în creștere.

"Ford Transit are un rol important în viețile și pentru locurile de muncă a milioane de oameni. De la transportul muncitorilor la șantierele de construcții pana la livrarea de colete importante, sau chiar transportul de urgență al pacienților la spitale, oamenii din toată lumea se bazează ca Ford Transit să își facă treaba", completează Alan Mullaly, CEO Ford Motor Company. Cei de la Ford estimează că, dacă toate Transit-urile produse vreodată s-ar întâlni şi ar fi amplasate unul în spatele celuilalt, acestea ar coperi distanţa de la Sydney la Londra şi înapoi.

Urmareste Automarket
Ford a început să-l producă pe Transit şi în afara europei în 1997, prin noile uzine din Nanchang, China, și Hai Duong, Vietnam.
Respectivele uzine produc Ford Transit doar pentru pieţele indigene.În 2014, Ford va deschide o fabrică de Transit în Kansas City, Missouri, Statele Unite ale Americii.


Via Ford

Comentarii (5)

  • Unul e la mine :)
    8 2
  • antonny
    un caraus formidabil ....si acum o sa dea lovitura cu noul trafic connect incarcatura de 1t paletata ...
    3 1
  • Si la mine, unul :)) !
    @antonny: cred ca e vorba de transit connect, nu? Noul Connect nu va ajunge la 1 tona. Deja Transit Custom este denumit intern "The One Tone Transit" iar gama cuprinde modele cu sarcina utila incepand de la 625 de kg pana la putin peste 1 tona (undeva pe la 1.2 tone). Pe langa Transit Custom, a fost deja lansat (nu la noi in tara!), Transitul de 2 tone. Pentru Connect, cel mai probabil, gama de sarcini utile va curpinde 500-850 kg, in functie de varianta (scurta, lunga).
    3 1
  • @MRC, e bun, mai avem de identificat 6.999.998 posesori :)
    5 1
  • @Andi: Mai cunosc eu cativa....probabil mai cunosti si tu cativa si ne apropiem. Greul a fost trecut...adica identificarea primilor posesori :))
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru