Galerie foto: Mitsubishi Off Road Day: clienții au testat abilitățile SUV-urilor japoneze pe teren accidentat

de Daniel Popescu
Joi, 13.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Țiriac Auto a organizat sâmbătă la Ciolpani evenimentul Off Road Day, în cadrul căruia potențialii clienți au avut oportunitatea de a testa abilitățile pe teren accidentat ale SUV-urilor Mitsubishi Outlander și Eclipse Cross și ale pick-up-ului L200.

Țiriac Auto a organizat sâmbătă pe circuitul de motocross de la Ciolpani o nouă ediție a evenimentului Mitsubishi Off Road Day.

Pe parcursul a opt ore, clienți actuali și potențiali clienți viitori au avut oportunitatea de a testa abilitățile off-road ale câtorva dintre modelele de referință ale constructorului japonez.

Astfel, pe un traseu de nivel mediu, clienții au evaluat abilitățile off-road ale SUV-urilor Mitsubishi Outlander și Eclipse Cross, în timp ce pick-up-ul Mitsubishi L200 a fost pus la încercare pe un traseu mai dificil.

Fiecare client a avut la dispoziție 20 de minute pentru a testa modelul dorit sub îndrumarea piloților din cadrul piloților echipei Mach 1 Sport Management, condusă de George Grigorescu. De altfel, echipa a asigurat asistență clienților pe tot parcursul evenimentului.

Via Mitsubishi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru