VIDEO: Încă un teaser cu noul Mitsubishi L200. Va avea un motor diesel nou, mai puternic și mai curat

de Tiberiu Safta
Luni, 10.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mitsubishi a publicat un nou clip oficial cu viitoarea generație a camionetei L200. Noul model utilitar va avea o platformă complet nouă, precum și un motor diesel proaspăt, mai puternic și mai curat.

Continuă campania de promovare pentru noua generație Mitsubishi L200, botezată și Triton pe unele piețe din afara Europei. De această dată, constructorul nipon ne oferă un nou clip cu viitorul model, testat în cele mai dure condiții, de la teren accidentat și pietruit, până la teren acoperit complet cu zăpadă.

Am văzut, în imaginile publicate anterior, că noua generație L200 va avea un design complet reîmprospătat, cu faruri foarte subțiri și cu un design care pare să fie mai agresiv față de toate generațiile precedente. Pe lângă o caroserie nouă, viitorul pick-up va avea și o platformă complet nouă, precum și o suspensie nouă, cu brațe duble pe puntea din față și cu arcuri lamelare pe puntea din spate.

Cea mai mare noutate va fi, însă, reprezentată de un nou propulsor diesel. Deocamdată, nu avem niciun detaliu tehnic despre acesta, dar constructorul japonez ne spune că va fi mai puternic și va fi mai curat, în sensul că va avea emisii reduse față de motoarele regăsite la actuala generație a utilitarei nipone.

Toate aceste detalii le vom afla în data de 26 iulie, ziua în care va fi lansată noua generație L200. Evenimentul va avea loc în Thailanda.

via Mitsubishi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru