Imagini noi cu viitorul Mitsubishi L200. Debut la sfârșitul lui iulie

de Tiberiu Safta
Marti, 20.06.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mitsubishi a publicat o serie de imagini sugestive noi cu viitoarea generație L200. Noul pick-up japonez va fi dezvăluit oficial la finalul lunii viitoare.

Constructorul japonez se pregătește să lanseze o nouă generație pentru cel mai cunoscut pick-up al său, L200. Cu această ocazie, Mitsubishi tocmai a dezvăluit câteva imagini sugestive noi cu viitorul model, care urmează să fie lansat oficial luna viitoare.

Noile imagini relevă puțin din partea frontală a noului L200. Aici putem vedea un design nou al farurilor subțiri, cu blocuri optice LED, precum și o grilă cu formă dreptunghiulară și care domină suprafața frontală a noului model. Imediat sub luminile principale avem și blocuri optice secundare, astfel încât noul Mitsubishi L200 adoptă un design cu faruri amplasate pe două nivele.

Și în partea din spate putem vedea noua semnătură luminoasă a stopurilor. Mitsubishi ne mai oferă și câteva imagini cu interiorul noului model, de unde putem vedea un ecran central mai mare pentru sistemul multimedia, precum și un sistem de climatizare cu comenzi tactile. Imediat sub acestea avem și un rând de butoane pentru cele mai importante funcții ale mașinii.

Deocamdată, Mitsubishi nu a dezvăluit informații tehnice despre noul model.

Însă, potrivit zvonurilor din presă, este posibil ca viitorul L200 să fie înrudit cu viitoarea generație a lui Nissan Navara și ar putea să primească inclusiv un propulsor hibrid.

Din fericire, așteptarea nu va mai dura foarte mult timp. Noul Mitsubishi L200 va fi dezvăluit oficial în 26 iulie.

via Mitsubishi

Comentarii (1)

  • deputy
    probabil va fi un new renault/nissan cu sigla de mitsubishi.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru