Gama de performanță Hyundai se mărește: producătorul asiatic a publicat primul teaser video cu viitorul Elantra N

de Cornel Șocariciu
Marti, 29.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a publicat primul teaser video cu viitorul Elantra N. Conform primelor informații, modelul de performanță ar urma să fie prezentat până la finalul anului curent. Cel mai probabil, Hyundai pregătește același motor de 2.0 litri turbo disponibil în prezent și pe i30 N facelift.

În luna aprilie, Hyundai a publicat primele imagini și informații referitoare la noua generație Elantra, model care în acest moment este disponibil doar pe piețele din Asia și America de Nord. Câteva luni mai târziu, oficialii Hyundai au prezentat și varianta Elantra N-Line, modelul fiind echipat cu motorul turbo pe benzină de 1.6 litri cu 203 CP.

Dar constructorul asiatic mai are un as în mânecă. Recent, Hyundai a publicat primul teaser video cu viitorul Elantra N. Varianta de performanță pregătită de divizia N ar urma să fie prezentată până la finalul anului, vânzările fiind programate pentru prima jumătate a lui 2021.

Clipul pregătit de Hyundai are în prim-plan varianta Elantra N TCR, model prezentat în urmă cu câteva zile și gândit exclusiv pentru competițiile de motorsport. La finalul teaserului, modelul de circuit rămâne în garajul echipei, iar pilotul care și-a încheiat sesiunea părăsește circuitul la volanul viitorului Elantra N.

Pentru moment, Hyundai nu oferă informații referitoare la motorizarea viitorului model de performanță, dar sunt șanse mari ca Elantra N să folosească același motor de 2.0 litri disponibil în prezent pe i30 N facelift și Veloster N.

În cazul lui Hyundai i30 N facelift, propulsorul pe benzină este disponibil în două versiuni: standard cu 250 CP și cu Performance Pack cu 280 CP.

În cazul Hot-Hatch-ului compact, clienții pot alege atât o transmisie manuală cu șase trepte, cât și o cutie automată cu dublu ambreiaj și opt rapoarte.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru