General Motors a înregistrat o invenție inedită: masaj pentru picioare, integrat în podea

de Alexandru Monenciu
Marti, 02.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
General Motors a înaintat o cerere de patent pentru un sistem inedit. Este vorba despre o podea cu functie de masaj pentru picioarele pasagerilor.

La începuturile anilor 2000, Mercedes-Benz și Cadillac au început să ofere o dotare nemaiîntâlnită până atunci pe o mașină de serie. Este vorba despre scaunele cu funcție de masaj.

Cu timpul, funcția de masaj a fost extinsă la mai multe zone, inclusiv la nivelul umerilor sau a șezutului. Ba chiar și la nivelul picioarelor. Spre exemplu, Audi A8 și Mercedes-Benz Clasa S sunt printre singurele modele care oferă un sistem de masaj pentru picioare.

Tehnologia propusă de brand-ul din Ingolstadt este integrată în suportul de picioare din spătarul scaunului pasagerului din dreapta. 

Acum, americanii de la General Motors vor să aducă această tehnologie și în alte segmente. Și nu oricum, ci cu ajutorul unei tehnologii inedite. Cel puțin asta sugerează noul patent înregistrat de producătorul de peste Ocean.

Pe scurt, vorbim despre un sistem de masaj pentru picioare montat in podeaua masinii. Desigur, nu și pe partea șoferului, sau cel puțin nu până mașinile mai au pedale.

Sau volan.

Tehnologia implică niște pungi de aer care se umflă/dezumflă, un sistem asemănător cu cel integrat în scaune. Rămâne de văzut în oferta căror modele se va regăsi acest sistem. Cadillac CT5 ar putea fi unul dintre ele.

via Oficiul de Patente și Mărci din SUA

Comentarii (4)

  • Recele Mihai
    Pe cand si niste bai cu namol? O frectie cu Carmol,niste impachetari...
    19 0
  • inexorabil
    Aaaaabsolut neinteresante aceste mostre de porcgres. Punct şi de la capăt.
    17 2
  • Mulțumesc, nu. La noi există tehnologia cu gurile de canal. Te fac să vibrezi pană la ultima bucsă și se aplica indiferent de mașină.
    Aștept cu interes opțiunea masaj thailandez.
    15 0
  • urmeaza scaune cu sex-toys included? come on, banii aia i-as investi in altceva
    13 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru