General Motors își imaginează interiorul mașinilor autonome cu o consolă de jocuri integrată

de Alexandru Monenciu
Joi, 11.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un designer din cadrul General Motors și-a imaginat interiorul mașinilor autonome din viitor cu o consolă de jocuri integrată și un display cu diagonală mare în locul bordului convențional.

Dacă la început interiorul mașinilor era foarte simplist, în ziua de azi habitaclurile sunt aglomerate de ecrane, benzi cu lumină ambientală și fel de fel de echipamente care să îi ușureze munca celui de la volan.

Designerii sunt limitați momentan de reglementări și mai ales de prezența pedalelor și a volanului. Mașinile autonome le vor permite acestora să-și dea frâu liber imaginației și să deseneze interioare cum nu te-ai gândit vreodată.

Spre exemplu, un designer din cadrul General Motors și-a imaginat un habitaclu cu o consolă de jocuri integrată. Locul bordului convențional a fost luat de un ecran de dimensiuni mari și de un spațiu de depozitare generos.

Consola centrală îngustă include două suporturi pentru pahare, dar și un display de tip tabletă care, cel mai probabil, afișează o serie de funcții ale vehiculului.

Habitaclul imaginat de americani poate găzdui până la doi pasageri.

via General Motors Design

Comentarii (1)

  • inexorabil
    Aiurea-n metrou! Ce “holospaţii confortabile” pe plan personal visaţi, bă?! Doar sacii pe roţi care vor transporta cartofi umani (cum altfel decât inerţi, înlemniţi? – de frica porcului Napoleon şi a câinilor săi fioroşi) vor domina peisajul funest al viitorului mai îndepărtat. În schimb, pentru cei (auto)aleşi [şi extrem de (auto)selectaţi], da, într-adevăr, condiţiile de vis vor fi suverane.
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru