Genesis, brandul de lux Hyundai, vine în Europa în 2020: "Vom oferi toată gama de modele"

de Daniel Popescu
Vineri, 18.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai va lansa brandul de lux Genesis în Europa în 2020 cu întreaga gamă de modele, iar în faza inițială acestea vor fi disponibile în special în Marea Britanie.

Hyundai a lansat în 2016 brandul de lux Genesis, însă în faza inițială noile modele au fost comercializate în special pe piețele din Statele Unite și Asia.

Constructorul sud-coreean se pregătește însă pentru lansarea brandului și în Europa în anul 2020, iar la început modelele vor fi disponibile în special în Marea Britanie. Genesis va debuta în Europa cu întreaga gamă de modele, alcătuită în prezent din 3 sedanuri, în timp ce alte două SUV-uri cu numele GV70 și GV80 vor fi lansate în 2020.

"Vom intra pe piața europeană în următorii doi ani. În această piață ne vom concentra pe Marea Britanie. Pentru a lansa un brand trebuie să aducem tot portofoliul. Nu este vorba despre volum. Dacă ar fi fost așa, am fi ales un singur tip de caroserie. Este un exercițiu de construcție a brandului", explică managerul de brand Manfred Fitzgerald.

Chiar dacă sistemele de propulsie plug-in hybrid devin tot mai populare în rândul constructorilor Genesis nu este atrasă de această oportunitate și se gândește în primul rând la versiuni electrice.

"Nu suntem atât de atrași de plug-in hybrid.

Au multe probleme și analizam toate opțiunile. Motoarele cu combustie internă și cele pur eletrice sunt opțiunile noastre preferate", a mai precizat Fitzgerald.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru