Genesis G70 nu va mai primi o nouă generație, din cauza vânzărilor slabe

de Tiberiu Safta
Miercuri, 02.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit presei din Coreea de Sud, modelul de clasă medie Genesis G70 nu va primi o generație nouă. Constructorul asiatic ar fi oprit dezvoltarea succesorului direct al lui G70 din cauza vânzărilor sub așteptări.

Genesis G70 este modelul de clasă medie al mărcii sud-coreene de mașini premium. Modelul a fost prezentat pentru prima dată în 2017 și a primit un facelift în 2022. Genesis G70 este comercializat și în Europa, inclusiv în varianta Shooting Brake.

Cu toate că G70 este cel mai accesibil model din gamă, acesta nu a reușit să atingă nivelul așteptărilor în ceea ce privește vânzările. Din cauza acestui lucru, Genesis ar fi oprit dezvoltarea succesorului direct al modelului de clasă medie, ceea ce înseamnă că G70 nu va o generație nouă. Informația a fost dezvăluită de o publicație din Coreea de Sud, iar Genesis nu a oferit mai multe detalii cu privire la acest lucru.

Varianta berlină a lui Genesis G70 este vândută în Europa, America de Nord și în Asia, în timp ce varianta Shooting Brake este comercializată în Europa. În cazul celei din urmă variante, aceasta este disponibilă cu un motor pe benzină de 2.0 litri și 245 de cai putere, precum și cu un motor diesel de 2.2 litri și 200 de cai putere.

via Motor1

Comentarii (4)

  • R.I.P.
    4 4
  • "Varianta berlină a lui Genesis G70 este vândută în America de Nord și în Asia, în timp ce varianta Shooting Brake este comercializată în Europa. În cazul celei din urmă variante, aceasta este disponibilă cu un motor pe benzină de 2.5 litri și 304 cai putere, precum și cu un motor diesel de 2.2 litri și 200 de cai putere."
    De unde va luati boss informatiile? De pe Automarket?
    "Varianta berlină a lui Genesis G70" se vinde si in Europa, nu doar in America de Nord si Asia. Porneste de la 44.980 de euro (Germania).
    Cat despre "varianta Shooting Brake", aceasta nu ofera niciun "motor pe benzină de 2.5 litri și 304 cai putere". Alternativa la motorul diesel de 2.2 litri si 200 de cai putere este un motor pe benzina de 2.0 litri si 245 de cai putere.
    9 1
  • Urâtă şi termică
    2 7
  • E mai frumoasă și mai puțin poluantă decât tine.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru