Genesis GV70, pregătit pentru off-road cu un pachet special: suspensie înălțată și anvelope de teren

de Tiberiu Safta
Vineri, 24.11.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Genesis a prezentat prototipul GV70 Project Overland, o versiune pregătită special pentru aventuri off-road. Noul prototip primește o suspensie înălțată și alte modificări specifice unei mașini de teren.

Constructorul sud-coreean de mașini de lux a dezvăluit oficial un prototip al unei mașini de teren bazate pe SUV-ul GV70. Mai exact, este vorba despre noul GV70 Project Overland, un prototip creat în colaborare cu Delta4x4, o companie specializată în mașini de teren. De altfel, noul prototip marchează 40 de ani de la înființarea acestei companii.

Față de un GV70 obișnuit, Project Overland primește, bineînțeles, o suspensie nouă, înălțată. Astfel, garda la sol a prototipului este mai înaltă cu aproape 51 de milimetri, iar modelul primește și jante noi de 18 inch, încălțate în anvelope de teren Continental ATR.

Project Overland va putea fi recunoscut și după aripile mai late, iar mașina primește și un portbagaj montat pe plafon, alături de lumini LED suplimentare pe plafon și în bara frontală. Genesis nu a precizat alte informații despre noul său prototip.

În orice caz, acesta va fi expus public în cadrul Salonului Auto de la Essen din Germania, acolo unde va fi demonstrat și publicului.

via Genesis

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru