Haas este prima echipă care prezintă monopostul de Formula 1 pentru 2020: americanii speră la rezultate mai bune în noul sezon

de Daniel Popescu, Foto: Haas
Vineri, 07.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Haas a devenit în această săptămână prima echipă care prezintă imagini cu noul monopost cu care va concura în sezonul 2020 al Formulei 1.

După o lună ianuarie amorțită, Formula 1 va reveni la viață în februarie prin prezentarea oficială a noilor monoposturi și cele două sesiuni de teste.

Startul a fost dat în mod surprinzător de Haas, care a publicat primele imagini digitale cu noul monopost pentru sezonul 2020.

Întrucât regulamentul tehnic este în mare parte același cu cel din sezonul precedent, noul monopost VF-20 păstrează cea mai mare parte a caracteristicilor de anul trecut.

Practic, noutatea principală este revenirea la culorile tradiționale gri, roșu și negru, după ce anul trecut a mizat pe negru și auriu ca parte a contractului de publicitate cu producătorul de băuturi energizante Rich Energy.

Romain Grosjean și Kevin Magnussen vor continua alături de Haas și în sezonul următor, iar șeful Guenther Steiner își exprimă speranța că echipa va înregistra progrese comparativ cu locul 9 ocupat în campania anterioară.

"Fără niciun dubiu, VF-20 trebuie să furnizeze rezultate acolo unde precedentul monopost nu a reușit.

Cu un regulament stabil în acest sezon, am îmbunătățit înțelegerea monopostului pentru a găsi soluții pentru designul lui VF-20", a declarat el.

Haas va organiza și o prezentare cu public pentru noul monopost în 19 februarie, cu numai o oră înainte de startul primei sesiuni de teste de pe circuitul de la Barcelona, care va avea loc pe parcursul a trei zile.

Până atunci, toate celelalalte echipe își vor prezenta noile monoposturi pentru sezonul următor, astfel:

11 februarie: Ferrari;
12 februarie: Red Bull și Renault;
13 februarie: McLaren;
14 februarie: Mercedes și Alpha Tauri;
17 februarie: Williams și Racing Point;
19 februarie: Alfa Romeo

Via Haas

Comentarii (6)

  • Neutru
    Tace și face.
    5 3
  • Masina arata binisor, performanta mai trebuie.
    3 3
  • The Dot
    Intre timp, Mercedes a semnat un parteneriat cu INEOS pe durata a 5 ani, asa ca cei care sperau ca germanii vor pleca din F1 la sfarsitul anului in curs, vor avea o surpriza .
    1 1
  • Neutru
    Ai înțeles greșit,nu vrea nimeni să plece Mercedes.Ei au răspândit zvonul,noi l-am crezut și am făcut scenarii.Eu sunt unul din cei care cred că Hamilton rămâne fără echipă dacă Ferrari nu pune botul(scuzați expresia),una din cauze fiind retragerea Mercedes dar mai sunt și altele.Pentru (ne) liniștea ta Mercedes și Hamilton nu vor mai câștiga anul acesta deși sunt cei mai buni de pe grilă.
    4 4
  • Neutru
    PS.Nu va fi o surpriză de sfârșit de an ci o constantă tot timpul anului.
    2 2
  • Costel
    Neutru ,
    nu ii cazul sub nicio forma sa te scuzi ,conform dex "bot" reprezinta acea partea alungita a capului unde-s situate narile si gura
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru