F1 2020

Sambata, 12 Decembrie 2020 | F1 TOP

Verstappen, pole position în Abu Dhabi: pilotul Red Bull i-a învins pe Bottas și Hamilton

Max Verstappen a obținut pole position-ul pentru ultima cursă de Formula 1 a sezonului din Abu Dhabi, după ce i-a învins pe Valtteri Bottas și Lewis Hamilton pentru mai puțin de o zecime de secundă.
Joi, 10 Decembrie 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu din Abu Dhabi: Mick Schumacher debutează în Formula 1, iar revenirea lui Hamilton este incertă

Mick Schumacher va debuta în Formula 1 în antrenamentele din Abu Dhabi, în timp ce prezența lui Lewis Hamilton în ultima cursă a sezonului 2020 este încă incertă, întrucât britanicul se recuperează după ce a fost diagnosticat cu Covid-19.
Vineri, 13 Noiembrie 2020 | F1 TOP

Verstappen, cel mai rapid în antrenamentele din Turcia. Piloții au avut probleme de aderență pe Istanbul Park: "A fost ca pe gheață"

Max Verstappen a fost cel mai rapid în cele două sesiuni de antrenamente din Turcia, însă piloții au avut numeroase probleme din cauza aderenței scăzute. "Am pilotat ca pe gheață", a explicat pilotul Red Bull.
Joi, 03 Septembrie 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Italiei: interzicerea setărilor speciale pentru calificări oferă speranțe pentru Red Bull și Ferrari

Red Bull și Ferrari speră ca interzicerea setărilor speciale pentru calificări începând de la Marele Premiu al Italiei să le permită să se apropie de rivalii de la Mercedes pe grila de start în cursa de la Monza de la sfârșitul acestei săptămâni.
Joi, 13 August 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Spaniei: Verstappen încearcă să rămână în cursa pentru titlu cu o nouă victorie

Max Verstappen va încerca să obțină o nouă victorie în cursa de la Barcelona pentru a rămâne în apropierea lui Lewis Hamilton în clasamentul general. Mercedes este însă mare favorită la un nou succes.
Joi, 06 August 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Marii Britanii: Mercedes, favorită din nou la Silverstone

Mercedes este favorită să câștige și a doua cursă de Formula 1 de la Silverstone, în care piloții vor fi mai precauți pentru a evita penele din finalul etapei de săptămâna trecută.
Joi, 30 Iulie 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Marii Britanii: Hamilton, favorit în fața lui Bottas să aducă o nouă victorie pentru Mercedes

Cursa de duminică de la Silverstone va aduce o nouă confruntare între Lewis Hamilton și Valtteri Bottas, în contextul în care Mercedes a dominat autoritar etapele din Marea Britanie în ultimii ani.
Joi, 16 Iulie 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Ungariei: momentul potrivit pentru o victorie Red Bull?

Red Bull speră să obțină victorie în Ungaria în detrimentul rivalilor de la Mercedes, care au de partea lor un palmares impresionant pe circuitul maghiar prin Lewis Hamilton.
Joi, 09 Iulie 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Austriei: Ferrari va introduce primele update-uri aerodinamice

Ferrari a decis să introducă îmbunătățiri aerodinamice pentru monopost în a doua cursă de Formula 1 din Austria, în timp ce Mercedes caută soluții pentru problemele de fiabilitate de la cutia de viteze.
Joi, 02 Iulie 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Austriei: Ferrari, singura echipă de top fără update-uri

Sezonul 2020 al Formulei 1 începe duminică în Austria cu numeroase reguli stricte. Cu excepția Scuderiei Ferrari, cele mai multe echipe pregătesc îmbunătățiri pentru monoposturi, iar Mercedes și Red Bull sunt principalele favorite la victorie.
Luni, 15 Iunie 2020 | F1 TOP

Formula 1 va renunța la ceremonia tradițională de pe podium în sezonul 2020: "Nu vor exista trofee, dar pregătim o ceremonie pentru TV"

Formula 1 a anunțat că va renunța la ceremonia tradițională de pe podium în sezonul 2020 ca urmare a regulilor de distanțare socială, însă pregătește o alternativă pentru transmisiunile TV.
Miercuri, 20 Mai 2020 | F1 TOP

Un nou trailer pentru F1 2020: jocul apare în 10 iulie și va include o ediție specială cu 4 monoposturi pilotate de Michael Schumacher

Codemasters a publicat un nou trailer pentru jocul F1 2020, care va fi disponibil începând din 10 iulie și va include un posibilitatea de a juca împreună cu un prieten în mod split-screen.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 16 Aprilie 2020 | F1 TOP

Primul trailer pentru noul joc F1 2020: apare în 10 iulie și va include o ediție specială cu 4 monoposturi pilotate de Michael Schumacher

Codemasters a publicat primul trailer pentru jocul F1 2020, care va fi lansat în 10 iulie și va include un posibilitatea de a juca împreună cu un prieten în mod split-screen, dar și o ediție specială cu patru monoposturi pilotate de Michael Schumacher.
Vineri, 13 Martie 2020 | F1 TOP

Cursele de Formula 1 din Bahrain și Vietnam au fost amânate: "Vom analiza reprogramarea celor două etape"

FIA a anunțat vineri că etapele de Formula 1 programate în Bahrain și Vietnam vor fi amânate pe termen nelimitat din cauza pandemiei de coronavirus Covid-19, la scurt timp după anularea cursei din Australia.
Vineri, 13 Martie 2020 | F1 TOP

Cursa de Formula 1 din Australia a fost anulată din cauza coronavirusului Covid-19: startul noului sezon ar putea fi amânat până în luna iunie

Cursa de Formula 1 de la Melbourne a fost anulată după ce McLaren a intrat în carantină din cauza coronavirusului Covid-19, iar Mercedes a cerut în scris renunțarea la Marele Premiu. FIA și autoritățile locale insistau că etapa poate avea loc.
Luni, 17 Februarie 2020 | F1 TOP

Mercedes a prezentat noul monopost pentru sezonul 2020 al Formulei 1: "Ne așteptăm să fie cel mai rapid monopost al nostru din istorie"

Mercedes a prezentat noul monopost pentru sezonul 2020, despre care afirmă că se așteaptă să fie "cel mai rapid monopost produs vreodată" de constructorul german.
Marti, 11 Februarie 2020 | F1 TOP

Mercedes a dezvăluit noile culori pentru sezonul 2020 al Formulei 1: monopostul va fi prezentat în 14 februarie

Mercedes a prezentat noile culori pentru monopostul cu care va concura în sezonul 2020 al Formulei 1, ca parte a unui contract major de sponsorizare cu furnizorul de produse chimice Ineos.
Vineri, 07 Februarie 2020 | F1 TOP

Haas este prima echipă care prezintă monopostul de Formula 1 pentru 2020: americanii speră la rezultate mai bune în noul sezon

Haas a devenit în această săptămână prima echipă care prezintă imagini cu noul monopost cu care va concura în sezonul 2020 al Formulei 1.

Tag-uri similare

Haas, F1 2020, Haas 2020
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru