Hamann a creat primul kit de tuning pentru BMW Seria 6 Gran Coupe

de Bogdan Mirică
Miercuri, 12.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hamann este pimul tuner care a decis să ofere o abordare personală celui mai reuşit model BMW al ultimilor ani: Seria 6 Gran Coupe. Kitul include doar modificări de ordin estetic.

Deşi este unul dintre cele mai reuşite modele BMW din ultimii ani, fiind extrem de apreciat de fanii brandului, noul Seria 6 Gran Coupe a ajuns în laboratorul de disecţie al casei de tuning Hamann. Specialiştii germani au decis să-i ofere coupe-ului cu patru uşi o abordare personală şi un design puternic individualizat.

Lista modificărilor începe de la exterior, unde Hamann a înlocuit spoilerul frontal cu unul nou, cu prize de aer ceva mai generoase şi lumini LED. Grila frontală a fost şi ea înlocuită, capota este acum din fibră de carbon, iar pragurile laterale sunt noi.

Modificări importante şi în partea posterioară, unde avem un spoiler nou care susţine un deflector şi patru terminaţii ale sistemului de evacuare. Nu lipseşte nici eleronul de mari dimensiuni, montat pe uşa portbagajului. Pachetul estetic este compleetat de un set de jante speciale, botezate Anniversary Evo Hyper Black, cu dimensiuni de 21 de inch şi pneuri 255/30ZR21 pe faţă şi 295/25ZR21 pe spate.

La interior, Hamann oferă un program de personalizare care constă în tapiţerie din piele sau alcantara, inserţii de aluminiu şi lemn, precum şi covoraşe personalizate.

Logo-ul BMW este şi el înlocuit de logo-ul Hamann.

Nu în ultimul rând, pentru a completa aspectul sportiv obţinut la exterior, Hamann oferă şi o nouă suspensie, reglabilă, care coboară garda la sol cu aproximativ 30 de mm.

via Hamann

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru