Honda pregătește urmașul lui S2000: va marca 75 de ani de la înființarea mărcii

de Tiberiu Safta
Luni, 15.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai noi informații, Honda se pregătește să lanseze un nou model sport, care să fie urmașul vechiului S2000. Noul model va fi creat cu ocazia împlinirii a 75 de ani de existență a mărcii japoneze.

Anul acesta, Honda sărbătorește 75 de ani de existență și 60 de ani de când a debutat pe piața automobilelor. Cu această ocazie, au apărut informații proaspete care precizează faptul că marca niponă va lansa un nou model sport special. Mai exact, noul model ar putea fi chiar succesorul mult așteptat și dorit al lui S2000, o decapotabilă produsă între 1999 și 2009.

De altfel, Honda S2000 a fost lansat cu ocazia aniversării a 50 de ani de activitate a mărcii japoneze, așa după cum a declarat și Tom Gardner, vice-președintele senior al diviziei Honda Motor Europe, pentru publicația britanică Autocar.

Deocamdată, nu există mai multe informații despre noul model. Ceea ce este clar, în schimb, este faptul că Honda va păstra și va lansa mai multe modele de performanță. De exemplu, constructorul japonez va lansa, până la finalul acestui deceniu, câte un succesor electric pentru NSX și Prelude. Honda va lansa, de altfel, nu mai puțin de 30 de modele electrice noi până în 2030.

via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru