Honda Urban SUV - rivalul lui Nissan Juke soseşte în versiune de serie la Salonul de la Tokyo

de Bogdan Mirică
Joi, 07.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Tokyo versiunea de serie a conceptului Urban SUV. Modelul de segment mic va rivaliza cu Nissan Juke.

La începutul acestui an, în luna ianuarie mai exact, Honda expunea în cadrul Salonului Auto de la Detorit conceptul Urban SUV. Japonezii îşi anunţau astfel intenţiile de a pătrunde în segmentul SUV-urilor mici, acolo unde Nissan Juke este văzut deja ca model de referinţă.

Honda Urban SUV Concept - detalii şi imagini

La mai bine de 9 luni de la debutul conceptului, Honda se pregăteşte să dea naştere versiunii de serie a SUV-ului său de segment B. Aceasta este aşteptată în cadrul Salonului Auto de la Tokyo, programat să îşi deschidă porţile săptămâna viitoare.

Până atunci însă, o serie de fotografii ale patentelor trădează designul final al versiunii de serie, spulberând misterul care înconjura micul SUV. După cum era de aşteptat, liniile îndrăzneţe ale conceptului din ianuarie au fost retuşate, iar designul a devenit ceva mai „pământean”.

Urmareste Automarket
Dezvoltat pe noua platformă Global Compact Series, folosită de Honda pentru actualele generaţii ale modelelor Fit şi City, noul Urban SUV va putea primi cele mai noi tehnologii Earth Dreams şi noile motorizări, printre care şi dieselul i-CDTi de 1.6 litri şi 120 de cai putere.

De asemenea, Honda va echipa Urban SUV cu cele mai noi sisteme de siguranţă activă, dar şi cu o funcţie de rabatare rapidă a banchetei spate, similară cu cea regăsită pe fratele mai mare, CR-V.

Comentarii (2)

  • va avea si un nou motor pe benzina de 1,5 litri cu inj directa de 132 CP.
    2 0
  • marius
    cam botos, dar earth dreams+4x4 suna bine, daca luam in considerare si modularitatea interioarelor honda, lucrulire devin interesante, sa speram ca preturile nu vor sari de 25k.
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru