Hot hatch cu sânge asiatic: Hyundai prezintă două teasere video cu viitorul i30 N

de Cornel Șocariciu
Vineri, 07.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
i30 N, versiunea de performanță a compactei Hyundai, este tot mai aproape de debut. Dar până atunci, sud-coreenii ne oferă două clipuri teaser cu viitorul hot hatch.

Segmentul hot hatch-urilor de clasă compactă nu este unul chiar atât de aglomerat, iar Hyundai a decis că este momentul să pătrundă în această zonă. i30 N este numele modelului, iar acesta va fi prezentat publicului în scurt timp.

Pentru a mai pune puțin gaz pe foc, sud-coreenii au publicat două teasere video cu viitorul hot hatch de clasă compactă. Așa cum probabil ați citit, asiaticii au concurat cu două prototipuri în Cursa de 24 de ore de la Nurburgring. De asemenea, modelul a fost dezvoltat pe drumurile secundare din Marea Britanie, dar și pe șoselele acoperite de zăpadă din Suedia.

Pilotul Thierry Neuville a fost membru în echipa de test, iar asta spune multe despre modul în care Hyundai a tratat dezvoltarea lui i30 N.

Urmareste Automarket
Rapoartele spun că viitorul hot hatch asiatic o să aibă un motor turbo de 2.0 litri.
Acesta va fi oferit în două versiuni, una de 250 de cai și alta de 275 de cai putere. Resursele motorului vor fi puse în valoare cu o cutie manuală cu șase trepte, dar așteptăm și confirmarea unei transmisii cu dublu-ambreiaj.

Viitorul Hyundai i30 N va avea un tren de rulare setat 100% către sportivitate, un diferențial cu alunecare limitată și un sistem de frânare mai performant. Transformări sportive vor avea loc și la nivel estetic.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru